Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 14:59, 29 lut 2016

Dzięki wczoraj fajna pogoda i podziałałam, ale juz mi tak koloru brak, bo na zieleń nie mogę narzekać, sporo jej.
A dziś zima
Mysza 15:17, 29 lut 2016

I ja chyba się skuszę na powojnika
an_tre 15:30, 29 lut 2016

Milka napisał(a)

Mamy już niesamowitą historie na O.
Wczoraj było cieplutko i bliżej sie przyjrzałam i siewki starsze z ziemi pąki wypuszczają, ale zaskoczenie, Aniu ściskam
też tak kiedyś pomyślałam, że my tu na ogrodowisku mamy takie swoje mini blogi, historia pewnej ogrodniczki pisana przez nią i wspólnie przez gości
papatki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
agata19762 15:32, 29 lut 2016

Irenko u Ciebie wiosenne prace porządkowe na finiszu.
Ty masz jednak dobrą rękę do roślin, wetkniesz patyczek do ziemi i masz nową roślinkę.
Muszę popróbować u siebie.
W ubiegłym roku tak zrobiłam z patyczkami hortek...zgapiłam od Ciebie.
Zobaczymy wiosną z jakim skutkiem.
Próbowałam w domu w słoiku trzymać patyczki, puściły korzonki, a potem w ogrodzie listki nawet miały i padły.
Miłego popołudnia.
Milka 15:38, 29 lut 2016

Mysza napisał(a)
I ja chyba się skuszę na powojnika

Koniecznie, popatrz na moje i wybieraj, same sprawdzone i pewne
Milka 15:39, 29 lut 2016

an_tre napisał(a)
też tak kiedyś pomyślałam, że my tu na ogrodowisku mamy takie swoje mini blogi, historia pewnej ogrodniczki pisana przez nią i wspólnie przez gości
papatki

Jak super Aniu to ujęłaś, zawsze następne pokolenie może tu zerknąc i dalej prowadzić wątek oby tylko pasję podzielalibuź
Krys 15:41, 29 lut 2016

Irenko u Ciebie wiosna wczesnie,pieknie juz posprzatalas ogrod Ty kochana masz zielone rece patyczka wetknieszi roslinka pieknia uwazaj na siebie ta podoga zdradliwa
Milka 15:41, 29 lut 2016

agata19762 napisał(a)
Irenko u Ciebie wiosenne prace porządkowe na finiszu.
Ty masz jednak dobrą rękę do roślin, wetkniesz patyczek do ziemi i masz nową roślinkę.
Muszę popróbować u siebie.
W ubiegłym roku tak zrobiłam z patyczkami hortek...zgapiłam od Ciebie.
Zobaczymy wiosną z jakim skutkiem.
Próbowałam w domu w słoiku trzymać patyczki, puściły korzonki, a potem w ogrodzie listki nawet miały i padły.
Miłego popołudnia.

Agatko próbuj, zawsze warto, w końcu patyki nic nie kosztują, ale moim zdaniem, lepiej od razu w ziemi, te w domu, potem padają, a te w ziemi juz na starcie się hartują.
Tak, u mnie zaraz finisz, ale zacznę nowe nasadzenia i znowu coś się będzie dziać
dzięki i Tobie też
Pszczelarnia 17:00, 29 lut 2016

Milka napisał(a)
Zdecydowanie ciężko, najwięcej wzięłam Mayleen, 6, pozostałe po 2 sztuki

Będzie bajecznie. Masz tyle murów i możliwości prowadzenia ich. Ja "walczę" z moimi 4.
Milka 17:22, 29 lut 2016

Krys napisał(a)
Irenko u Ciebie wiosna wczesnie,pieknie juz posprzatalas ogrod Ty kochana masz zielone rece patyczka wetknieszi roslinka pieknia uwazaj na siebie ta podoga zdradliwa

Uważam, jutro niestety lekarz, kontrolna wizyta, musiałam się natyrac, aby nie myśleć o tym