Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 20:04, 29 lut 2016

Bogdzia napisał(a)

Ale nakupiłas tych powojników, cudnie bedzie jak urosną.

Na to liczę, jeszcze róźe.
No i cisy tez musze kupic, bo w jednym miejscu dokonalam zmiany.
hanka_andrus 20:08, 29 lut 2016

Trzymam kciuki! Będzie dobrze!
Milka 20:09, 29 lut 2016

Kasik napisał(a)
Irenko- przypomnij mi nazwę tego białego powojnika i napisz kiedy on kwitnie i czy go przycinać. Ten co u Ciebie tak pięknie się rozrósł.

No i jak tam korzeń lubczyku? próbowałaś coś z nim?

Buziolki- trzymam kciuki jutro

Kasiu, na wszelki wypadek napisałam u ciebie. Na liscie nowozakupionych sa wszystkie, co sie nie tnie, o roznych terminach kwitnienia i pachnace, a jeden jest z zoltymi liscmi, ma go Ania-Monteverde, cudny.
Pyszny korzen, dodaje do wielu potraw, smak odlotowy, musze poszukac i kupic, nawet pieczone ziemniaki maja super smak.
Bojam sie...no ale mus, to mus
Milka 20:10, 29 lut 2016

hanka_andrus napisał(a)
Trzymam kciuki! Będzie dobrze!

Nie dziekuje, coby nie zapeszyc, cmok Haniu
Kasiek 20:14, 29 lut 2016

Kupilam Ci trawe pampasowa, jedna biala i jedna rozowa, kcesz?Podtucze je troszke w domku i Ci wysle, no chyba ze nie chcesz
Milka 20:16, 29 lut 2016

Madzenka napisał(a)
Czyli powojniki idą na mury, dobrze czytam? W którym miejscu? Wiem, ze pisałas ale to było w momencie gdy nie nadążałam za forum intelektualnie

Śnieg we Wrocławiu... A tak mnie korciło aby pociąc reszte traw i niektore róze. Dobrze ze czasu nie miałam

Marzenko, pamietasz te luki z winogronami?
Tam ida teraz róze i powojniki, drugie miejsce, to pod tujami na wprost domu, wywalam skrzynki, przytniemy na maksa i wyrownamy tuje i tam tez roze i powojniki. Kolejne miejsce, powojniki na mur z rozami, tam gdzie albizja i deren kousa i kwiecisty Rubrum.
Jak zrobie, pokaze, bo na razie okropna pogoda. Ja juz wszystko wycielam, ciut wczesnie, ale kiedys przed O. cięlam podobnie i jakos wszystko zyje, a zimy były srogie.
Niedziela byla piekna, forsycje u mnie prawie juz, zolc przebija.
Milka 20:17, 29 lut 2016

Kasiek napisał(a)
Kupilam Ci trawe pampasowa, jedna biala i jedna rozowa, kcesz?Podtucze je troszke w domku i Ci wysle, no chyba ze nie chcesz

Jupi, kochana jetes! I to 2 kolorki, kce i to jak, zwlaszcza, ze jeszcze podkarmisz
ryska 20:19, 29 lut 2016

Powojniki z Twojej listy pokrywają się z moją malutką listą czyli Mayleen i Stolwijk Gold. Zamówiłam sobie jeszcze Lemon Beauty, bo mi się spodobał bardzo. Ale będziemy miały pięknie
Korzenia lubczyku nie próbowałam a mam już go długo, liści tylko używam. Muszę spróbować
Kasiek 20:19, 29 lut 2016

Sa u nas w Netto, nawet fajnie wygladaja, ciekawa jestem czy beda silne
Milka 20:22, 29 lut 2016

Bede o nie dbac, opatulac, jakies nazwy, cos wiecej wiesz, bo licze ze beda kwitnac, jak u ciebie ta twoja mocna i piekna.