Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 16:08, 17 gru 2012

malgocha1960 napisał(a)
Irenko,fajnie,ze lepiej się czujesz,święta zapasem,trza za robotę się zabrać.

Wiem Małgosiu w tym roku podzieliliśmy się przygotowaniem potraw, będzie łatwiej i weselej, nastrój ma być radosny
jestem dość szybka, jak się chwycę za pracę, migiem się uwinę
buziaki ślę
Milka 16:10, 17 gru 2012

dorkow0 napisał(a)
Witaj Irenko... Czytam, że chorujesz i M też choruje... Dbajcie o siebie, serdeczności Wam życzę i szybkiego powrotu do formy... A za rzucenie papierosów trzymam kciuki, bardzo, bardzo mocno... Sama z tym walczyłam i walczyłam... I tak sobie myślę, że jestem górą... to ja decyduję, nie papieroch... Ale ich zapach, taki pierwszy, nadal lubię... Da się, tylko chęci są najważniejsze... Nic nie używałam, nie jadłam słodyczy, przytyłam 5 kg, które szybko spaliłam w ogrodzie... Ja jeździłam taczką z ziemią, nie M... Do tej pory mam czasem chęć zapalić, zwłaszcza jak mam nerwę... Ale daję radę... Kobiety są jednak silne...

Ojej, a ja myślałam, że tak mało palących się ostało, a tu większość nawrócona z nałogu!!

będziemy się kurować, wzajemnie dbać i te święta jednak jakoś przygotować, a za pasem nowy rok i kolejne przygotowania!

podziwiam cię, żeś ciepła nałóg!!!
Milka 16:15, 17 gru 2012

Urszulla napisał(a)
Irenko......nie wiem czy Ci choroba tak dokuczyła.....czy papierosy?.....jak postanowisz rzucić....to napisz drukowanymi literami będziemy Cię wspierać! Dziękuję za odwiedziny.

Choroba, ale papieros na mrozie to samobój, raczej tego unikam, wyleciałam zgrzana od kuchni, futro nie pomogło, ale nałóg chcę rzucić, wybieram datę i namawiam koleżankę, z wątku Ogród Ewy, będzie raźniej

obiecuję napisać i wywiesić transparent!!!
Kondzio 16:15, 17 gru 2012

Mi nie stety siebie udało nie paliwem trzy lata ale zaczęlemjak mi mama zmarła i dwa miesiące puzniej mieliśmy dachowanie ale tak bywa i od tej pory nie prubowalem już zucic
Milka 16:16, 17 gru 2012

popcarol napisał(a)
Irenko dobrze że już zdrowiejesz! Taka głupia pogoda, jak nie minus 15 to plus 5 i deszcz... wracaj do zdrówka i trzymaj się ciepło!
pozdrawiam!

Karola, pogoda faktycznie kapryśna!!! ale ten deszcz mnie dobił, wolałam -4 i ładny śnieg!
trzymam się i wzajemnie
Milka 16:18, 17 gru 2012

Kondzio napisał(a)
Mi nie stety siebie udało nie paliwem trzy lata ale zaczęlemjak mi mama zmarła i dwa miesiące puzniej mieliśmy dachowanie ale tak bywa i od tej pory nie prubowalem już zucic

Kondziu, raz też rzuciłam i nie paliłam prawie rok, splot wydarzeń znowu mnie rzucił w nałóg i trwam w nim do dziś, tak bywa, rzucisz jak dojrzejesz, u mnie też nie lekko z tym, ale wiem, ze chcę, to już oś!
Milka 16:20, 17 gru 2012

JulkAd napisał(a)
Cieszę się Irenko, że na nogach stoisz, nie przepracuj się w tym przedświątecznym tygodniu. Uważaj na siebie, buźka

Jula, miło że wpadasz wiesz, jedzenie i dekoracje zrobię, ale mycie okien i jakieś tam inne odpuszczam, nikt nie zauważy, a poza tym ostatnio dość często byli goście i na bieżąco sprzątałam

ty też dbaj o siebie i nie wykończ się przygotowaniami
Kondzio 16:23, 17 gru 2012

Trzymam kciuki i trzymam za słowo zucaniem. Może i ja jakoś tez się skusze na nie palenie
Milka 16:48, 17 gru 2012

To może więcej nas tu się skrzyknie i będzie łatwiej
Justyna 16:57, 17 gru 2012

Irenko, wianuszki wyszły Ci urocze.
Choróbsko niech juz idzie precz!
Pozdrawiam ciepło.
Ale sie u nas zrobiło szaro buro i ponuro. U mnie prawie juz nie ma śniegu.