M stwierdził, że jak kupiłaś sobie to dlaczego nie używasz..a czym się to różni.. kazałam mu kupić sobie dmuchana lalę w odpowiednim sklepie i sprawdzić!
no to ja bardzo wspieram! Ja próbowałam tez kilkanaście razy i dopiero jak w ciążę zaszłam, to jeszcze nie wiedziałam, że w ciąży jestem, a od papierosów już mnie zaczęło odrzucać i tak mi zostało do dziś. Z czego oczywiście sie bardzo cieszę. Udało mi sie jakoś tak samo. ALe pamiętam, ze żeby rzucić bez ciąży to trzeba było dużo silnej woli. Bądź twarda Irenka
M stwierdził, że jak kupiłaś sobie to dlaczego nie używasz..a czym się to różni.. kazałam mu kupić sobie dmuchana lalę w odpowiednim sklepie i sprawdzić!
Irenko, trzymam za ciebie kciuki w walce z nałogiem. Ja papierosów nienawidzę. Mam mamę 84 lata, a pali takie ilości i to chyba cud, że jeszcze żyje. Ale przy chodzeniu tak sapie, ledwie chodzi. Poza tym dom cały czarny. M też pali. Syn mu przysłał te elektroniczne papierosy, po dwóch dniach wrócił do normalnych. Pali teraz takie cienkie i jakieś krótkie. Ale bardzo bym chciała żeby przestał palić.
To niesamowite Bożenko, co piszesz! a inni nie palą i tak szybko odchodzą..
niemniej nie zmieniam obranego kursu, choćby kilka prób przyszło podjąć!
Ania i Gosia, pozdrawiam, Ania asc nieźle nas rozbawiła i wiem, że e- za nią!
Irenko ciesze się ,że już zdrowiejsze,pracuś jesteś święta będą piękne buziolki
Z tym zdrowieniem to powoli, usmarkana jestem i łeb boli, ale skoro mieszkam bliżej Niemiec, powiedzenie ordnung mus sein, nie jest mi obce
pozdrawiam Krysiu
Irenko nie było mnie tu 3 dni i takie uroczystości mnie ominęły. Aż wstyd. Gratulacje mocno spóźnione !!!!
A Ania ma rację - e lalka sprawy nie załatwi. Dobrze że już po chorobie.
czyli nic tylko silna wola!! trenuję i pozdrawiam...dzięki
Umarłam.
ja też to na pewno zapamiętam na wieki
Kasiu, no teraz jak Majowie odwołali koniec świata, jest szansa na te wieki!!
pozdrawiam
Witaj, Irenko! Jak dobrze, że ze zdrówkiem juz lepiej, brakowało nam Ciebie
Ja bardzo czekam na transparent jak już wywiesisz, będę Cię wspierać z całych sił!
Pozdrawiam, Kasia
na wsparcie wszystkich niepalących liczę, a transparent wywieszę, ale będzie krzyczał!!!
Kasiu