Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 14:27, 20 sty 2013

Joaska napisał(a)

na smutki jeszcze przyjdzie czaspozdrawiam Ewelinko!

dziewczyny, a co myślicie o malwach, teraz takie piękne odmiany są, pełne?

Irenko ja w zeszłym roku przeszukałam działkę babci w poszukiwaniu malw, znalzłam kilka sztuk i przeniosłam w jedno miejsce, mam nadzieje że w tym roku zakwitną,
mnie malwy sie bardzo podobają, mimo że takie ... wiejskie.. są wg mnie takie dostojne.

no właśnie, idealne określenie w dużej grupie pięknie wygladają, a że wiejskie, no u mnie wieś
Milka 14:29, 20 sty 2013

ale fajną wiosnę przywołałaś a stronek przybyło, że ho ho taką piwonię mi wcięło po ostatniej zimie
fotka z córcią superowa pozdrawiam

dzięki Aniu miałam 3 te piwonie i jedną tez mi wcięło, nie wiem czemu...chyba, że zdarzy się cud i wiosną odbije!
Milka 14:30, 20 sty 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Mnie malwy bardzo się podobają, pamiętam je jako jedne z pierwszych kwiatów, bo rosły u mojej babci. Pełnych jeszcze nie mam, ale planuję. Posadziłam pod szopką na drewno, w tym roku tylko jedna zakwitła, zobaczymy jak teraz to będzie wyglądało.
Pozdrawiam

Ewelinko, pod szopką, idealne miejsce!! też jestem ciekawa, będę śledzić twoje malwy
mira 14:31, 20 sty 2013

Gardenarium napisał(a)
Irenko, a ja optuję za wykadrowaniem trochę awatarka, nie widzę uśmiechu Postać śliczna.

no słusznie ja też kubicuję za kadrowaniem

a jesli chodzi o malwy to cudne sa - miałam kiedyś w ramach poróbowania wszystkiego - ale chyba mączniak je uwielbia i się obraziłam - ale w wiejskich zakamarkach ogrodu cuny akcent - a co zaryzykuj sobie kolory sliczne ja takie cytrynkowe lubię

o znalazlam ale nie cytrynowe

Przetacznik 14:39, 20 sty 2013

Irenko zawsze kojarzysz mi się z energią i serdecznym uśmiechem, na avatarku esencja tego - lato, kwiaty i radość!
Gardenarium 14:47, 20 sty 2013

Irenko, dzięki za spełnienie prośby Świetne ujęcie

Instagram Ogrodowiska
Milka 14:51, 20 sty 2013

Monic napisał(a)
Irenko, śliczny avatarek. I jaki cudny kapelusz! Gdzie sobie taki sprawiłaś?
Tęsknisz za wiosną... Ja również. Nie mogę się doczekać aż będzie cieplutko, bez śniegu.
Pozdrawiam Cię serdecznie!!

i zostaję już przy tym avatarku! śmieję się do was na całego
kapelusze kupowała Madzia, mój gdzieś leży
tęsknię, dlatego tak wymyślam z tymi avatarkami i kwiatuchy wrzucam; ciekawa jestem Moniko, czy liliowce ci zakwitną, ach wiosno, wiosno, gdzieżeś ty!!
pozdrawiam cieplutko
Milka 14:54, 20 sty 2013

mira napisał(a)

Irenko, a ja optuję za wykadrowaniem trochę awatarka, nie widzę uśmiechu Postać śliczna.

no słusznie ja też kubicuję za kadrowaniem

a jesli chodzi o malwy to cudne sa - miałam kiedyś w ramach poróbowania wszystkiego - ale chyba mączniak je uwielbia i się obraziłam - ale w wiejskich zakamarkach ogrodu cuny akcent - a co zaryzykuj sobie kolory sliczne ja takie cytrynkowe lubię

o znalazlam ale nie cytrynowe

jakie piękne!!! no jednak się skuszę! muszę, co nieco o nich poczytać, co lubią, nawet nie wiem, czy są wieloletnie!!
wykadrowałam się, a już myślałam, że sie nie uda!
Milka 14:55, 20 sty 2013

Gardenarium napisał(a)
Irenko, dzięki za spełnienie prośby Świetne ujęcie

Danusiu, ty masz zawsze dobre pomysły! to teraz aby do wiosny!!
Milka 14:56, 20 sty 2013

Przetacznik napisał(a)
Irenko zawsze kojarzysz mi się z energią i serdecznym uśmiechem, na avatarku esencja tego - lato, kwiaty i radość!

Weronko, jaki avatarek, no pięknie i radośnie iw fioletowym ci do twarzy! myślę, że zmiana fryzurki to strzał w 10!! teraz czekamy na blond pasemka