Beta/ Beatko, dziękuję za pochwały w każdej materii

cieszę się, że tyle ogrodniczek mi pomaga i do tego oferuje rośliny, mniej mój budżet ucierpi
Dorotko....jasne, ze chcę!!! te stare odmiany najbardziej pachną

już sobie zanotowałam w kajecie, aby się przypomnieć

jesteś kochana
butterfly/ Beatko...dzięki i tej rabaty nie mogę się doczekać; u nas cały śnieg topnieje, temperatury na plusie..+3, czarowanie się udało
Iza...do listy cię dopisuję

i dla ciebie starczy king konga

..a ja czekałam i pewnie wszystkie na fotki z Anulą, no ale było magiczne, nie było kiedy je robić..to wiem od Anuli, dziś już pewnie kawkę zaliczyłaś, ja 2, bo późno wstałam
aneta230972/ Anetko, żal, że nie masz, dlatego co roku robimy sobie takie foto, nie na darmo mówią kochaj ludzi póki są, tak szybko odchodzą...
pozdrawiam
Epodlas/ Bożenko, ale ty też możesz wielopokoleniowe zdjęcie zrobić, wnuczki też są cudowne, mój to taka przylepa, jak tylko chłopcy w tym wieku potrafią być
Basiu, to się cieszę, że jednak takie zdjęcia masz, to naprawdę wielka pamiątka, zwłaszcza w czasach, kiedy rozluźniają się więzi rodzinne i społeczne...dzięki w imieniu 4-pokoleniowych dziewczyn
O/ Marzenko....dziękuję za pozdrowienia i odwzajemniam

..mamę dopadł alzheimer, powoli nic już nie pamięta, taka bliska memu sercu, a jednak teraz taka inna, aż się serce kraje..
Milena....dzięki, ten pomysł miała moja córcia, ustawiła statyw

mądra dziewczynka z niej
ZbysiuG...witam w moich skromnych progach i nie ma to jak rzucać męskim okiem
Danusiu...jak miło cię widzieć, ostatnio praca pochłonęła cię na całego, a my szalejemy i tęsknie do wiosny łapki wyciągamy

..dzięki
gierczusiu/ Elu, zaraz biegnę obejrzeć! tak, na Kulasa trzeba uważać, Marzenka chyba wie więcej w tej materii...dobrze, że mamy alternatywę, no ale na ceny wszyscy patrzymy, jakoś te wygrane w lotto się nie trafiają
Wieloszko/ Agnieszko, cieszę się, ze choć chwilkę znalazłaś, ja wiem, jak bardzo jesteś zajęta i zawsze cię podziwiam, dzięki
Ula...mnie najbardziej cieszy, ze tak mi pomagasz, trawki jeszcze nie wybrane, choć jakieś typy są, na szczęście dla mnie, jest trochę czasu

dzięki kochana