Aniu asc, ja w bojowym nastroju, rewolucję chyba w ogrodzie chcę!
Madziu, chyba nie...Zeta ma poczucie humoru..ja też, wygłupiam się!
Zeta, no nie żartuj!!to ja się ciut wygłupiam, a tu się szuka drugiego dna? odkryłam w tobie super ogrodniczkę teraz chcę przerobić cały ogród, ot do czego doszło, bojowo sie nastawiłam, inaczej zmian nie dokonam!!
Sylwia, dziękuję
Bożenko...no coś ty...po prostu odzyskałam część fot i pokazuję je ja boję się tego, co ja chcę zmienić w swoim ogrodzie!!!..........ba, co na to powie Waligóra!!!!
Marzenko, dzięki...ja jeszcze nadążam, ale w sezonie chyba nie dam rady, zwłaszcza jak bojowy nastrój na działanie przełożę!!. wszystko muszę zmienić, im więcej tu ogrodów poznaję, tym bardziej skłaniam się ku zmianom
Danusiu, bo to będzie wielka metamorfoza!!....żeby wszystko zagrało, musi właśnie tak być
no i teraz doczyta, ze tylko kawałek ogrodu mu zostanie ajaj!
Działaj Irenko ...ja bardzo jestem ciekawa tej rabaty angielskiej...bo już tak myślę, że u mamy mojej bym coś takiego zakombinowała....ona lubi takie klimaty
Działaj Irenko ...ja bardzo jestem ciekawa tej rabaty angielskiej...bo już tak myślę, że u mamy mojej bym coś takiego zakombinowała....ona lubi takie klimaty
Madziu, Zeta znajdzie się pewnie zmiany jakieś w ogrodzie planuje
wiesz Madziu, problem w tym, że jak zrobię coś w kawałku, nie będzie efektu...to musi iść po całości
a u nas 2 ogrodników i każdy lubi inny styl!!!
i oczywiście .gdyby nie forum, nie wiedziałabym, co dostałam
poczytawszy...wiem, że jest wyjątkowa
Cudo! Na tego typu choruję.
Aga, doczytałam że pwionie trzeba najlepiej dzielić jesienią, tak w sierpniu; miałam ją podzielić, bo Bogdzi też się podoba, zrobię to w tym roku, już jest wielka kępa
Ale piękności .....pedzisz z tym watkiem ....wczoraj nie miałam czasu zajzeć no ale ufff nadrobiłam dzisiaj....ale cuda pokazujesz....wiekszość to chyba jakies angielskie cuuuda bo nie znam ....te ostatnie suuuperowe ...co to ane....cośtam nie moge doczytać nazwy skąd te cudo masz....?
Zeta...chyba się nie zgubiłaś, bo wszyscy się martwią, ze mną na czele
to jest anemon, bylina, zakupiona gdzieś w Centrum Ogrodniczym...ciekawa jestem jak się rozrośnie