Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 15:55, 12 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Przesadzę, bo myślałam źe po kilku latach taka będzie... Ale skoro ma liscie jak łopata to pójdzie na środek hostowiska i niech sobie rosnie!!!

chyba tak lepiej
ale mnie pogoda wkurza, siąpi cały czas, no i nie da się nic robic, za mokro i mimo desczowej kurtki, nie da się
wróciliśmy ze schroniska, szczeniaków ani jednego, wytypowaliśmy 3 pieski; drobniutka 10 miesięczna w typie haski z błękitnymi oczyma, ale jak puścili ja dla testu do rottki, ta pacła łapą i psiaka by połamała, więc odpadła, ale byli inni, sympatyczni ludzie i ją wzieli, będą mieć z niej pociechę...
potem są 2 sunie na kwarantannie, mozna dopiero w sobotę brać, chyba że znajdą się włąściciele; jedna malutka biała i druga mieszanka owczarka i haskiego, cudna a oczy niesamowicie błękitne i w tej zakochał się syn;
ale w schronisku kazali przyjechać z Dżagą, czy zaakceptuje nowego psa, czy będzie agresywna, a jest łagodna w sumie, no ale tu nie mozna ryzykować
i okazuje się sąsiedzi mają niedaleko 4 sunie 3 miesięczne, idziemy po jedną i zrobimy test, no mam cykora!
Milka 15:59, 12 maj 2013

asc napisał(a)
Spoko posłałam dziś rano... będzie we Wrocławiu o 18.20 DZIŚ w niedzielę .. poluj na autobus z Rzeszowa .. hi, hi, hi, przez Kiece . Paczka w bagażniku z numerem chyba 7 i 8..dwie zielone torby na zakupy .. tylko się nie spóźnij, bo nie ma adresu ani nic na torbach, do siebie też nie zostawiłam namiaru.. pójdą do kosza. Szkoda, bo niektóre powinne w tym roku kwitnąć. Za późno wstałam..... bo dałabym Ci drugie tyle..bo trzy razy tyle bym już chyba nie spakowała. Za jakąś godzinę - dwie będę już przy kompie.. to na sypie się ugadamy i powiem ci co i jak...... i przestaje już dzwonić bo telefon masz w biurze

Anuś, dzięki, już wszystko wiem, całe szczęście
Milka 16:00, 12 maj 2013

reni napisał(a)
Matko kochana ale ta hosta cudnie wielgachna..marzenie, pozdrawiam

wczoraj dostała nazwę irenkowy potfór
JulkAd 16:01, 12 maj 2013

irena_milek napisał(a)

chyba tak lepiej
ale mnie pogoda wkurza, siąpi cały czas, no i nie da się nic robic, za mokro i mimo desczowej kurtki, nie da się
wróciliśmy ze schroniska, szczeniaków ani jednego, wytypowaliśmy 3 pieski; drobniutka 10 miesięczna w typie haski z błękitnymi oczyma, ale jak puścili ja dla testu do rottki, ta pacła łapą i psiaka by połamała, więc odpadła, ale byli inni, sympatyczni ludzie i ją wzieli, będą mieć z niej pociechę...
potem są 2 sunie na kwarantannie, mozna dopiero w sobotę brać, chyba że znajdą się włąściciele; jedna malutka biała i druga mieszanka owczarka i haskiego, cudna a oczy niesamowicie błękitne i w tej zakochał się syn;
ale w schronisku kazali przyjechać z Dżagą, czy zaakceptuje nowego psa, czy będzie agresywna, a jest łagodna w sumie, no ale tu nie mozna ryzykować
i okazuje się sąsiedzi mają niedaleko 4 sunie 3 miesięczne, idziemy po jedną i zrobimy test, no mam cykora!

No to dylematy jednak są, a wydawać by się mogło, że się jedzie po psiaka i już....
....u mnie lało cały dzień wczoraj, dzisiaj ulewa rano i dosłownie oberwanie chmury przed chwilą..ledwo zdążyłam z ogrodu z fotkami przybiec
Enya73 16:01, 12 maj 2013

Jesteście wspaniałymi ludźmi Irenko Na pewno traficie w końcu na właściwego pieska, który Was pokocha i wasza suka go zaakceptuje
reni 16:02, 12 maj 2013

irena_milek napisał(a)

wczoraj dostała nazwę irenkowy potfór

hehehe.. a jaka to odmiana, można gdzieś ją nabyć?
Milka 16:04, 12 maj 2013

Jula, no dylematy, jak w gre wchodzi zycie...
pogoda syf, inaczej sie nie da jej określić!
Milka 16:05, 12 maj 2013

reni napisał(a)

hehehe.. a jaka to odmiana, można gdzieś ją nabyć?

jak będzie kolejne dzielenie, na razie nie
reni 16:06, 12 maj 2013

irena_milek napisał(a)

jak będzie kolejne dzielenie, na razie nie

Jeśli można to ja się zapisuję
Milka 16:06, 12 maj 2013

Enya73 napisał(a)
Jesteście wspaniałymi ludźmi Irenko Na pewno traficie w końcu na właściwego pieska, który Was pokocha i wasza suka go zaakceptuje

Anitka, bo się rumienię, my tacy normalni
ales sobie avatarek strzeliła, cudny!
liczę, że w końcu się uda bardzo mi na tym zależy, jakaś dziwaczka ze mnie