Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 10:22, 12 maj 2013

Sebuś, masz rację, czyli mamy kolejny potfór na Ogrodowisku

Ewa, masz rację, ani w botanicznym ani tam

Marzenko, a to dobre!
Milka 10:26, 12 maj 2013

Krys, cieszę się bardzo, ale duzo jeszcze bałaganu, niedoróbek, nie wyrabiam, ale chyba każdy z nas

Joasiu, kuruj małego!

Bocku, nie wiedziałam, że taka będzie

Kindziu, da radę na słońcu, w końcu rosnie tu 15 lat, tam patelnia!

Basiu, niezmiernie miło to słyszeć

Kasiek, 15 lat ma hosta, po 2 latach dziel, bo potem to po prostu wyzwanie jak z Madżen trawką!

Marzenko, przesadź, szkoda byłoby rh!

Milka 10:32, 12 maj 2013

Tengel127, ta konkretnie 15 lat, w innym miejscu po 10, bo dzieliłam, ale też juz do dzielenia, tylko to jest po prostu strasznie trudne!...za 2 sezony juz jest wielka!

Jula, no pewnie tak, wybieraj inne odmiany np Janet, jest cudna

Ula, tę ci wysłąłam, jest?

Joanko, u mnie ciągle coś wyskakuje, i nici z planów, jakoś muszę to przetrwać

Tess, cieszę się i nic mi nie trzeba, ja juz nie ogarniam tego, co mam

Ewelinko, tak pewnie będzie lepiej, ale hosta robi wrażenie!

ewa004, przyznaję się, kiepski ze mnie ogrodnik, nie nawożę, ale mam czarnoziem z Ukrainy, nawieziony przez Niemców, więc ta ziemia ma wszystko, co trzeba!

Aniu asc, cieszę się bardzo i marrtwię! bo w pracy został telefon, jeśli posłałaś w sobotę, to kicha, się zapłaczę, jeśli....boziu!

Aga, tylko pamietaj, dużo miejsca jej trzeba, ta jedna może być skarpetą wielkiego drzewa

Madzenka 10:49, 12 maj 2013

Przesadzę, bo myślałam źe po kilku latach taka będzie... Ale skoro ma liscie jak łopata to pójdzie na środek hostowiska i niech sobie rosnie!!!
Mala_Mi 11:10, 12 maj 2013

Spoko posłałam dziś rano... będzie we Wrocławiu o 18.20 DZIŚ w niedzielę .. poluj na autobus z Rzeszowa .. hi, hi, hi, przez Kiece . Paczka w bagażniku z numerem chyba 7 i 8..dwie zielone torby na zakupy .. tylko się nie spóźnij, bo nie ma adresu ani nic na torbach, do siebie też nie zostawiłam namiaru.. pójdą do kosza. Szkoda, bo niektóre powinne w tym roku kwitnąć. Za późno wstałam..... bo dałabym Ci drugie tyle..bo trzy razy tyle bym już chyba nie spakowała. Za jakąś godzinę - dwie będę już przy kompie.. to na sypie się ugadamy i powiem ci co i jak...... i przestaje już dzwonić bo telefon masz w biurze
reni 11:16, 12 maj 2013

Matko kochana ale ta hosta cudnie wielgachna..marzenie, pozdrawiam
Konstancja30 11:18, 12 maj 2013

irena_milek napisał(a)
dla przypomnienia, ci co dostali ode mnie hostę muszą wiedzieć, że ona potrzebuje dużo miejsca, rośnie i w cieniu i słońcu
tu sadzonka roczna...nazwa Sun and Substance ...po pierwszym dzieleniu

a tak wygląda dorosłą, wiem pokazywałam, ale uczulam ile trzeba miejsca!

boska ... ja też się zapłaczę jak trójkąt bermudzki znów zadziałał ...

Irenko o donicach już pisałam ... dla mnie majstersztyk ale wrócę do podłużnych z dech bo kiedyś coś mi się obiło o uszy, że masz donic ok 50 ... pasta w rzeczy samej wyglada wg mnie lepiej ale cięzko na surowe drewno się ją nakłada ... ja nakładałam ale na 1 donicę i się namachałam (bo to pasta- wełna -pasta -wełna uffffffff) ... przy tych ilościach jakie masz miej dla siebie litość i potraktuj je (jeżeli jeszcze coś zostało) zwykłą białą farbą do drewna rozcieńczoną 1:10 ... a zamiast wełny może być szlifierka albo wcale ...

buźka niedzielna ... u nas padało w nocy ... olej na werandzie ochrzczony ... firanki wołają o pomstę do nieba za to ... ja wołam o nowy kręgosłup )))) ...
Konstancja30 11:20, 12 maj 2013

asc napisał(a)
Spoko posłałam dziś rano... będzie we Wrocławiu o 18.20 DZIŚ w niedzielę .. poluj na autobus z Rzeszowa .. hi, hi, hi, przez Kiece . Paczka w bagażniku z numerem chyba 7 i 8..dwie zielone torby na zakupy .. tylko się nie spóźnij, bo nie ma adresu ani nic na torbach, do siebie też nie zostawiłam namiaru.. pójdą do kosza. Szkoda, bo niektóre powinne w tym roku kwitnąć. Za późno wstałam..... bo dałabym Ci drugie tyle..bo trzy razy tyle bym już chyba nie spakowała. Za jakąś godzinę - dwie będę już przy kompie.. to na sypie się ugadamy i powiem ci co i jak...... i przestaje już dzwonić bo telefon masz w biurze

no i nie mówiłaś a mogłam w Kielcach do 3 torby wskoczyć )))))))))) ...
AniaDS 12:13, 12 maj 2013

Ojacie... zapisuję nazwę, też chcem taką hostę .
Mala_Mi 13:14, 12 maj 2013

Konstancja30 napisał(a)

no i nie mówiłaś a mogłam w Kielcach do 3 torby wskoczyć )))))))))) ...

Hi, hi, hi.....