Ja nie nadążam , ale staram się ....;-P
U Irenki trzeba być czujnym jak ważka karkonowska, stale czytać bo inaczej nie można nadrobić zaległości
Oooooo :... Bossssssko ... Dziękuję .. Bardzo , bardzo .. Buziaki wielkie poranne
Mało tego, co zaglądam to 40 postów do przejrzenia, aż się odechciewa wchodzić dalej! I gdyby to nie było u Irenki, pewnie dalej bym nie weszła! Ogród wychuchany! Kwiecia pełno! Pojedynczych roślin chwalić nie będę, ale całość- miodek z ogórkiem!
A ja bym kciała zaprotestować ... Mam męża Wąsa , syna Wąsa i teścia Wąsa ... I bbbbardzo mnie siem to podoba ... Więc śmiem twierdzić ,że wąsy są ok
oooo...powiedziała Ta co jej wątek w zastraszająco żółwim tempie sie rozwija...choć program naprawczy ku mojej uciesze spowalnia - czasami Irenko dzięki za odpowiedź o białej hoście,wsadzę ją do cienia ,teraz mi 3 liście padły mimo podlewania pozdrawiam
Uff, jestem na bieżąco Na ten widoczek czekałam [ Uwielbiam tamaryszki! A Twoje wyjątkowo cudne, wielkie i w dużej ilości !
Irenko melduję że gwozdki zakupiłam i szur do ogrodu wieczorkiem fotki pokażę z moich poczynań...
Irenko dzieki za fajne spotkanie. Dotarłaś z roslinkami?
ok to jedna dla mnie słup dostanie ubiorek....goły nie będzie stał