ja mam w sumie dwie podobne, jedna białe na zewnątrz i druga białe w środku i nigdy nie jestem pewna, która jest która, ale najważniejsze, obie fajne ja juz z nazwami daję sobie spokój, aby ładne
pozdrawiam
Danusiu, ona juz tyle lat u mnie, ze jakos ciut mi spowszedniała, ale odkąd na forum jestem, na nowo ja odkryłam szalałam rok temu z radości z powodu limek
ale lawende uwielabiam i mam jej sporo, ostatni wymarzło mi 10 z nowej odmiany i to chyba w marcu
No tez limki mam jak i inne ale w koncu w tym roku posadziłam Anabel i dzis mialam tyle radosci jak zobaczylam i liczyłam jak duzo ma juz pączkow A Lawende chce tez dokupic bo zrobilam miejsce nowe Super masz ten ogrod no i rosnie Ci wszystko pieknie
juz masz pąki u Anabel, musze moją sprawdzic, jest dorodna, ale jakos nie patrzyłam dokładnie; tez planuję zakup lawend i traw, zobaczymy, co uda się
ale juz sucho jest, nie mogłam chwaściorów nawet widłami wyciągnąć
Irenko na ogrodowych juz tez są pąki U mnie jeszcze mokro po ostatnich mocnych deszczach a straszą nastepnymi W koncu bym chciała pobiesiadowac w tym ogrodzie