Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

gierczusia 15:19, 19 maj 2013

irena_milek napisał(a)

Agata napisała, że nie Patriot, ale i tak jest w tej grupie i chyba ładniejsza

Aaaa... A jak nie patriot , to co to za cudo ??
Rench 19:14, 19 maj 2013

Wyprawa jak zwykle udana
Pozdrawiam Irenko
alinak 21:36, 19 maj 2013

Irenka ty wędrowniczko jedna ...co tu zaglądnę to się gdzieś włóczy...włóczykij....kofana jesteś .chcę ci podziękować za poradę co do sprzedawcy host . zakupiłam i są piękne .
Joaska 09:20, 20 maj 2013

No widze że dziewczyny poszalały zakupowo , no i dobrze
Irenko pozdrawiam, w ogrodzie masz pięknie, różności tyle, żurawki sliczne.
Milka 10:52, 20 maj 2013

Aniu montee, komp w domu wolno chodzi, za dużo czasu zeszło by na wklejanie fotek, a pogoda w niedzielę była wyjątkowo piękna
sadziłam moje nowe zakupy i tak naprawdę wszystko naraz robiłam i wiem, że nigdy nie ogarnę wszystkiego aby było idealnie, w związku z tym, będę się po prostu cieszyć ogrodem i tym, co mogę zrobić
łóżka wystawiłam, ale nawet 5 minut nie poleżałam, ot i po co
zaraz pobiegnę do was pooglądać nowinki

Basiu, czasami dobrze uciec z własnego ogrodu
Weronika zwiedzała ogród japoński i Wojsłąwice, na pewno pięknie kwitły rh i wrażeń ma moc

Ewa, wzajemnie

Celinko, fajnie, ze znowu jesteś

Marzenko, dokładnie tak
ale nas pogoda rozpieściła w niedzielę, było bosko, dziś deszcz, ale to dobrze, podlewa nowe nasadzenia

ewa004, zaraz biegnę cieszę się, że hosta się przyjęła, bo dzielenie było brutalne, piłą

Anitko, moja niedziela była cudowna, mam nadzieję, ze u ciebie też

Wieloszko, jakie fajne fotki, dzięki i buziam

Aniu, było fajnie i z dziewczynami i z Weroniką i Jurkiem

Jula, na pewno się odwdzięczą

Gierczusiu, ja też
nie zapisałam nazwy, ważne, że ładna

Reniu, z dziewczynami zawsze fajne wyprawy

Alinko, jak się cieszę, że się spisali na medal
jak zaczęłam przygodę z Ogrodowiskiem, to się taki włóczykij zrobiłam

Joasiu, ja jak zahipnotyzowana, one kupowały, więc ja za nimi też, bo nic nie planowałam, taki wpływ mają na mnie moje dziewczynki różności w ogrodzie dokładają pracy, ale jak żyć bez tych różności
danuta_szwajcer 11:38, 20 maj 2013

Ireenko jak się patrzy na Wasze zdecia ze spotkania i zakupów to az miło Wszystkie uśmiechniete i szcześliwe i zaraz powiało optymizmem No i tez tak mam, ze nie ogarniam wszystkiego i trudno miec wszystko pod linijkę No ale w koncu to ma być przyjemnośc i radośc dla nas Miłkowo jest cudne i stworzyłas super miejsce i ogrod i widać w nim Twoją dusze Pozdrawiam
Wieloszka 11:43, 20 maj 2013

Irenko - bo już zapomniałam co obiecałam: mój klonik nie jest palmowy, tylko taki zwykły Crimson Sentry.
Buziak
Margarete 11:55, 20 maj 2013

Napisałas tak u Madżenki :
irena_milek napisał(a)
Marzenko, teraz jest najlepszy moment do cięcia wiśni, wybierasz kształt i tniesz dość mocno, zdążą się zagęścić i już potem do przyszłego roku nie tniesz..aż zakwitną obficie i potem znowu gdzieś tak 2 tygodnie po kwitnieniu cięcie; szybciej rosną, gęstnieją i kwitną zjawiskowo
a ja mam już wiekową sklerozę, niestety trzeba się przyznać zapomniałam o kiermaszu, dam znać, bo z transportem się dzielimy
jak rosną swobodnie, to są wiotkie i słabo kwitną; swojej też tej dużej skoryguję kształt, bardziej w kulę, ale to 2 osoby muszą robić; te na pniu 3 sztuki co mam kwitły, ale słabo, bo to pierwszy sezon, zrobiłam im konkretne cięcie i w ich przypadku powtórzę je za miesiąc

Czy to Irenko dotyczy wszystkich wisni ozdobnych ? ja mam jedna japońska wisnie w ogrodzie i w tym roku sytrasznie kiepsko zakwitła, nie wiem jak jej pomóc ? pisze o niej na swoim w.atku ale twoja rade dla Madżenki tez bym wykorzystała jesli mogę... ?
Milka 12:20, 20 maj 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Ireenko jak się patrzy na Wasze zdecia ze spotkania i zakupów to az miło Wszystkie uśmiechniete i szcześliwe i zaraz powiało optymizmem No i tez tak mam, ze nie ogarniam wszystkiego i trudno miec wszystko pod linijkę No ale w koncu to ma być przyjemnośc i radośc dla nas Miłkowo jest cudne i stworzyłas super miejsce i ogrod i widać w nim Twoją dusze Pozdrawiam

Danusiu, my jak się spotykamy, nigdy nie możemy się nagadać i zawsze coś kupujemy, tu zaszalałyśmy z orlikami pełnymi, hostami i żurawkami no i trawki też były
Mówisz Danusiu, jak mój M., tłumaczy mi, że się wykończę, a i tak nie będzie idealnie, bo nie dam rady to sama ogarnąć, w końcu człowiek pracuje zawodowo i ten jeden dzień w tygodniu, nie zawsze na prace ogrodowe przeznacza, z ludźmi tez chce sie pobyć
więc cieszę się tym co jest, a jeszcze jeśli piszesz, że sie podoba, to tym bardziej się cieszę
Milka 12:20, 20 maj 2013

Wieloszka napisał(a)
Irenko - bo już zapomniałam co obiecałam: mój klonik nie jest palmowy, tylko taki zwykły Crimson Sentry.
Buziak

Wieloszko dziękuję, zapisałam sobie, jest cudny, ale cięcie pierwsze jak by co, proszę zrób u mnie ty, jesli czas pozwoli
buziaki