Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

Milka 20:14, 16 mar 2013

Rewelacyjne! Będziesz miec angielski styl, jak nic, albo lepiej
Zeta 20:16, 16 mar 2013

Oooo to na sałatkę się załapię
ka1sia 20:28, 16 mar 2013

irena_milek napisał(a)
Rewelacyjne! Będziesz miec angielski styl, jak nic, albo lepiej

mam nadzieję, że fajnie będą wyglądały
ka1sia 20:29, 16 mar 2013

Zeta napisał(a)
Oooo to na sałatkę się załapię

nie inaczej czuj się Kasik zaproszona
Loosiuu 20:45, 16 mar 2013

W książce Mai Popielarskiej "Pokochać ogród" Było opisane jak zrobić taki ogródek w skrzynkach
ka1sia 21:06, 16 mar 2013

Loosiuu napisał(a)
W książce Mai Popielarskiej "Pokochać ogród" Było opisane jak zrobić taki ogródek w skrzynkach

będę się wzorować, dziękuję Ci bardzo
alinak 17:26, 17 mar 2013

Kasia przyleciałam i ja zachwycić się skrzyniami . nawet nie wiedziałam że można kupić gotowce . a drogie to to takie cudo ???. i jakiż to skład takie cuda oferuje . informacji kobieto , informacji , bo aż się palę że poradziłabym sobie bez małża .
ciągle tylko słyszę -nie da się , skomplikowane , za dużo roboty albo -kiedyś ci zrobię . o boże jak ja bym miała taki zapał to mój ogród był by nadal na etepie trawnika
ka1sia 17:32, 17 mar 2013

alinak napisał(a)
Kasia przyleciałam i ja zachwycić się skrzyniami . nawet nie wiedziałam że można kupić gotowce . a drogie to to takie cudo ???. i jakiż to skład takie cuda oferuje . informacji kobieto , informacji , bo aż się palę że poradziłabym sobie bez małża .
ciągle tylko słyszę -nie da się , skomplikowane , za dużo roboty albo -kiedyś ci zrobię . o boże jak ja bym miała taki zapał to mój ogród był by nadal na etepie trawnika

Alinko, kupisz to cudo w każdym skupie palet to nadstawki na palety, u nas 20zł za sztukę.... i gotowe one są składane, więc bez problemu przewieziesz kilka sztuk Sprawiają wrażenie solidnych, powinny nieźle spełnić swoje zadanie
bociek 17:32, 17 mar 2013

Ale super te skrzynie, skad Wy je bierzecie? Jestem zywo zainteresowana, bo moze bym sobie jednak taki warzywniczek sprawila....
ka1sia 17:36, 17 mar 2013

bociek napisał(a)
Ale super te skrzynie, skad Wy je bierzecie? Jestem zywo zainteresowana, bo moze bym sobie jednak taki warzywniczek sprawila....

Bociuś, odwiedź najbliższy skład palet i pytaj o nadstawki, na pewno będą mieli, spraw sobie, niedrogo i bezproblemowo