Aguś, ależ pięknie u Ciebie Cudo! kurka na wacie, jak mawiała moja babcia, ja chyba sobie sprawię jednak te brzozy Nic nie wygląda tak pięknie jak liście delikatne sprzątanie jesienne już pewnie nie jest tak fajne, ale co tam......
"wypadły" mi Umbry po deszczach, wiem, że są piękne, ale już się chyba na nie nie zdecyduję.. myślę o klonie Drummondi albo o brzózkach właśnie. Korony mi trzeba
Aga napatrzeć sie nie moge na te twoje kwadraty.......coś mi w głowie świta jak by to u mnie zrobic taki kwadratowy projekcik......ale wątpię żeby Żon był zadowolony...bo zgodzic to sie zgodzi ...ale zadowolony nie będzie....pożyjemy zobaczymy ...
co Syla miała na myśli ??? hmmm .... dzięgiela pewnie nie będzie .....bo wysoki ...... a o naparstnicę białą to również nie będzie tak prosto .... Aga coś wymyśli
Aniu, bardzo mnie cieszą takie pochwały naparstnice trzeba mieć bo jest cudna, to dzięki takim ogrodom jak Twój przekonałam się jak pięknie wyglądają byliny w ogrodzie, nie przypuszczałam, że kiedykolwiek będę chciała je mieć