A może liriope? Są białe lub fioletowe - listki są zimozielone - Lena z Ogrodu Leny pokazywała zimą - są naprawdę ładne. Albo może jakieś carexy lub trawki? W duże ilości np. jeden gatunek? Może podpytaj Magnolii - ona jest świetna w nowoczesnych nasadzeniach
Aga włąsnie odczytałam wszystkie strony Twojego wątku, pamiętam go z tamtego roku... ale zmiany mnie poprostu oszołomiły rabaty kwadratowe są super.........włąsnie się zastanawiam czy nie zarystkowac prostych linii u siebie .... tylko że mój Żon odwrotnie do Twojego, woli fale ......cięzko będzie go przekonać..... może jak zrobie nowy projekt z kwadratami ...Pozdrawiam
Aha mam pytanie zadowolona jestes z robini???? bo bardzo mi sie u Ciebie spodobały i przyrost ich jest imponujący.
Spróbuj wyznaczyć rabaty taśmą lub czymkolwiek tak aby M zobaczył jakby to wyglądało, projekt nie odzwierciedla aż tak dokładnie. U mnie te taśmy leżały dwa dni
Z robini jestem zadowolona, jak dla mnie drzewo zupełnie bezproblemowe
na pewno tam coś trzeba dosadzić, chyba muszę się doszkolić z bylin problem w tym, że niektóre krótko kwitną i trzeba je tak dobrać żeby w połowie sezonu z niczym nie zostać