Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródeczek jagody99

Ogródeczek jagody99

aneta230972 01:04, 02 mar 2014

Witaj Jagódko wieki całe mnie u Ciebie nie było. Niestety jako słomiana wdowa z dwójką szalonych chłopaków rozrabiających jak 5-cioro przeciętnych dzieciaków cierpię na chroniczny brak czasu i totalne wypalenie. Ale już nadrabiam zaległości. I chyba jako jedyna zazdraszczam tego białego szaleństwa . 13 super mrożnych i wyjątkowo obfitych w snieg zim spędzonych w USA tak podziałało na mnie, że teraz taka zima jak jest obecnie w PL mnie dobija. Szczególnie szkoda mi dzieciaków. Za każdym razem jak rozmawiają z tatą, który jest w Chicago wzdychają i marudzą dlaczego u nas nie ma śniegu a u taty jest. No i weź tu tłumacz 4-ro i 6-ścio latkowi . Pozdrawiam serdecznie.
jagoda99 01:39, 02 mar 2014

hanka_andrus napisał(a)
Storczyki z nasion chyba w sterylnych warunkach i stałej wilgotności. A masz opakowanie? Zrób fotkę.

Na poprawę humoru wstawię Tobie moją wiosnę.

Haniu wlasnie przyslali te nasionka bez orginalnych opakowan tylko w woreczkach po pare nasionek z nazwa tak to wyglada na zdjeciach

nasionka wygladaja dosc duze jak na nasiona storczykow no ale to w koncu z Chin hi hi hi
Nie mam pojecia co z tego wyrosnie

jakos nie moglam sfotografowac naklejki z koperty

kitek81 09:06, 02 mar 2014

wiosna u Was na całego ja jeszcze czekam na swoje cebulowe
jestem ciekawa, jak Ci się uda uprawa storczyka z nasionek-samych sukcesów życzę
pozdrawiam niedzielnie
Rench 12:59, 02 mar 2014

Czy Ty planujesz zakładać storczykarnię ?
Albo chcesz odebrać koronę naszej Królowej storczyków- Małej Mi

Ja kupiłam tyle odmian pomidorów i dałam je koledze żeby sadzonki zrobił,złapał się za głowę chłop
Mathildis 19:14, 02 mar 2014

jagoda99 napisał(a)

A mnie się spodobały pojemniki kuchenne... gdzie kupiłaś ?
jagoda99 22:50, 02 mar 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Jagódko i ja ci troszkę wiosny posyłam

Bogusiu dziekuje za przeslanie mi wiosny pieknie
pozdrawiam
jagoda99 22:52, 02 mar 2014

hanka_andrus napisał(a)
Bogusina wiosna to taka bardzo radosna,a moja? Rachityczna.

Hanusiu Twoja wiosne tez uwielbiam
pozdrawiam
jagoda99 22:54, 02 mar 2014

zbigniew_gazda napisał(a)
Jagódko jeszcze chwilkę i wiosna do Ciebie przyjdzie. Matka Ziemia już się ku słońcu nieźle przekręciła i ono zime przegoni. Pozdrowienia.

Oj Zbyszku Ty to wiesz jak babie nadzieje dac
Czekam wiec na te wiosne
pozdrawiam
jagoda99 23:02, 02 mar 2014

aneta230972 napisał(a)
Witaj Jagódko wieki całe mnie u Ciebie nie było. Niestety jako słomiana wdowa z dwójką szalonych chłopaków rozrabiających jak 5-cioro przeciętnych dzieciaków cierpię na chroniczny brak czasu i totalne wypalenie. Ale już nadrabiam zaległości. I chyba jako jedyna zazdraszczam tego białego szaleństwa . 13 super mrożnych i wyjątkowo obfitych w snieg zim spędzonych w USA tak podziałało na mnie, że teraz taka zima jak jest obecnie w PL mnie dobija. Szczególnie szkoda mi dzieciaków. Za każdym razem jak rozmawiają z tatą, który jest w Chicago wzdychają i marudzą dlaczego u nas nie ma śniegu a u taty jest. No i weź tu tłumacz 4-ro i 6-ścio latkowi . Pozdrawiam serdecznie.

Oj tak Anetko dlugo u mnie nie bylas
Oczywiscie rozumiem duzo zajec to wcale nie tak latwo samemu sobie ze wszystkim poradzic
Musi Wam byc smutno bez taty
No a tej zimy to ja juz mam serdecznie dosc
Pozdrawiam Was I mocno sciskam
jagoda99 23:16, 02 mar 2014

kitek81 napisał(a)
wiosna u Was na całego ja jeszcze czekam na swoje cebulowe
jestem ciekawa, jak Ci się uda uprawa storczyka z nasionek-samych sukcesów życzę
pozdrawiam niedzielnie

U mnie jeszcze bardzo daleko do wiosny Kasiu
To dziewczyny wyslaly mi takie piekne wiosenne zdjecia aby mnie pocieszyc za co jestem im bardzo wdzieczna
Sama jestem ciekawa co z tych storczykowych nasionek wyjdzie tym bardziej ze przyslano mi je z Chin
Pozdrawiam rowniez