Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródeczek jagody99

Ogródeczek jagody99

zawitka 09:16, 29 sie 2014

Jagoda faktycznie dawno u Ciebie nie bylam ale teraz nadrobię Trasa spacerów długa .oszklony taras to moje marzenie Masz dużo roślin i dbasz o ogródek.Wnuki pewnie dają popalić ale i tak ich kochamy .Puchatek taka pieszczocha wszystkich Pozrdawiam i dzięki za zdjęcia Bostonu to się trochę zwiedziła
jagoda99 19:34, 29 sie 2014

Bogdzia napisał(a)
Cudny piesek , zastanawiałam sie patrząc na avatarek czy to prawdziwy czy zabawka ale teraz już wiem . Wnusie muszą bardzo się cieszyc bo jest śliczny.Pozdrawiam Jagódko.

Dziekuje za odwiedziny na avatarku ma dwa miesiace i zdjecie robione profesjonalne jeszcze jak byl w sklepie my mamy go od niedzieli to dopiero szejsc dni ma teraz 4 miesiace i taka z niego pociecha jak nie wiem co juz zdobyl serce wszystkich domownikow nasz Toby
jagoda99 19:45, 29 sie 2014

gierczusia napisał(a)
Jagoda .. Ty siem pojawiasz i znikasz .. Zanim rozpoznałaś ,ze to Ty , bo awaterek nowy , to tez trochę czasu minęło

Piękny włochacz , pozdrawiam

Elu ja ciagle spaceruje po Waszych pieknych ogrodach nie zawsze zostawiam wpis no bo dech zapiera i co mozna ciagle pisac pieknie pieknie
U mnie specjalnie nie mam sie czym chwalic ale masz racje powinnam byc bardziej aktywna bo tak to wyglada pojawiam sie i znikam

Dziekuje ze bylas pozdrawiam
jagoda99 19:52, 29 sie 2014

zawitka napisał(a)
Jagoda faktycznie dawno u Ciebie nie bylam ale teraz nadrobię Trasa spacerów długa .oszklony taras to moje marzenie Masz dużo roślin i dbasz o ogródek.Wnuki pewnie dają popalić ale i tak ich kochamy .Puchatek taka pieszczocha wszystkich Pozrdawiam i dzięki za zdjęcia Bostonu to się trochę zwiedziła

Dziekuje ze mnie odwiedzilas tak sobie wlasnie pomyslalam ze nie mam co specjalnie pokazac to wstawie moj park w Bostonie gdzie chodze w czasie lunchu co by zadek za duzy nie urosl fajnie ze sie podoba
No a Tobi nasz pupilek skradl serca wszystkich w domu ale tez mamy go tylko 6 dni i obgryza babci kwiatki psotnik
Bea 20:28, 29 sie 2014

Same słodziaki i ślicznotki. Uściski.

mazurka 20:31, 29 sie 2014

A no jestem prawie obok Ciebie konkretnie to w Hihland Park w Stanie Illinois,15 wrzesnia lecę do Polski --posadzić cebulowe
Bogdzia 21:21, 29 sie 2014

Jagoda teraz możesz zdjecia Tobiego wstawiac bez końca, pewnie wiele fajnych zdjęc da sie mu zrobic. a i w ogródku chyba też jeszcze coś kwitnie??? Miłego weekendu.
yolka 21:37, 29 sie 2014

Słiczny piesek, jak maskotka, ja też myślałam, że na awatarku jest maskotka
Janina 21:15, 30 sie 2014

Z miłą chęcią obejżalam zdjęcia ale najpiękniejszy jest piesek oprócz oczywiście wnucząt. Pozdrawiam Cię serdecznie.
weronika77 21:42, 01 wrz 2014

Róże piękne i bez czarnej plamistości, hortensje piękne szczególnie te o pełniejszych kwiatuszkach, spacer po parku bostońskim i nam się przydał, a psiaczek dopiero na dobre skradnie Wasze serduszka, 6 dni to jeszcze mało.
Nasz tez jest słodziak, chociaż kradnie buty by się z nim pobawić.
Pozdrowienia dla Ciebie i uroczych wnusiów, i lizaczki dla Tobiego.