Dziekuje za odwiedziny Haniu mowisz tak jak moj maz ze jak ma sie zone z pznanskiego to psa w domu nie trzeba ciagle szczeka i wymysla cos do roboty
No ale tak mnie wychowano i juz ma byc czysto ladnie a jak juz cos sie robi nalezy to zrobic dokladnie
Mowi moj M ze jestem upierdliwa ale ponoc poznanianki sa oszczedne a ja wydaje duzo pieniedzy na kwiatki ha ha lubie go denerwowac
Przyszlam wlasnie z lunchu rozmawialam tak sobie z moja corcia przez telefon i tak narzekam sobie na ludzi a ona mnie sprowadzila na ziemie (ona bardzo nie lubi jak sie kogos krytykuje)mowi do mnie przeciez pracujesz w szpitalu to musi cos byc z nimi nie tak do szpitala ludzie przychodza sie leczyc
No i tak mi moje dziecko zmylo glowe ha ha ha
Wracajac do kupowania kwiatkow nasionek i roznosci do ogrodu jak sprawia przyjemnosc to dlaczego nie zycie jest zbyt krotkie
Bogusiu rowniez dziekuje za odwiedziny tak te fiolki sa piekne co roku ich wiecej
mysle ze sa w polsce tylko ja nigdy nie wiem nazwy moich kwiatkow zeby bylo blizej to bym Ci wyslala chyba ze chcemy sprobowac na jesien moze by doszly musialabys podac adres chetnie wysle