Tess moje dekoracje na razie w ogrodzi zimowym stoją.... Dzisiaj miały chyba +25 bo dom od słońca mi się tak nagrzał, że w kominku nie trzeba było do wieczora palić
Jesli pogoda pozwoli ( a się nie zapowiada) będe pryskać. Jesli nie pozowli będę sobie krzyżować graby. Jedną konstrukcję juź uwiłam mam jeszcze trzy do zrobienia.... Po bambusy do casto muszę znów jechać
Ok, to dam Ci znać przed sobotą. Chętnie skorzystam. Generalnie powinnam oszczędzać, bo zamówiłam już te meble na taras i wpłaciłam zaliczkę na wakacje, to w tym m-cu specjalnie nie zaszaleję. Ale jeśli będzie coś w naprawdę korzystnej cenie ,to może się skuszę
Kupiłam dzisiaj żonowi fiolet w miniaturowych bratkach
Mam jeszcze trzy prymulki pink do wsadzenia do doniczek przed domem ale muszą zdechnąć białe
Spotykamy sie jutro u ,nie, w ZC, w mieście czy w sobotę przyjedziesz na kiermasz ?
Mrozy mam nadzieję, że u nas nie będą takie straszne.
Ufff
Jeszcze wczoraj accuweather pokazywało 14 marca -13 stopni, dzisiaj już tylko -5 a norweska na plusie... Oby tak dalej. Jak będziemy czarować pogodę to mrozy się wystraszą i nie wrócą
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.