czy możliwe jest być u Ciebie na bieżąco ? w każdym razie ja nie daję rady.... ale buka widziałam , poczytałam ciut i zmykam !
Ogrodniczka topiarowa nam rośnie i dojrzewa powoli, a ja muszę się wystylizować do zdjęcia z topiarem, niespodzianka będzie
Wow!!! Ale u Ciebie tłok i gwar. No pięknie rozkręciłaś swój wątek. A ogród Bajka Pozdrawiam i odnajdźcie się pod tą Halą bez problemy
Marzenko nie nadrobię, ale gratulki zostawiam na ósmą setkę
Madżenprzesyłak doszła o 16tej i o 17 już wszystko było w ziemibpo wcześniej przygotowałam im miejsce Po stokroć D Z I Ę K O W A Ć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz niech się rozmnaża, na jesień dzielić będęhehe...
Nooooo Madzen.... Pelen profesjonalizm jezeli chodzi o ukrzyzowanie Ja sie ciagle bije z myslami i juz sama nie wiem w co mi cieplo :/ Gratki na 800 Niech Ci wszystko rosnie i pieknieje o ile to w ogole jest jeszcze mozliwe
Marzenka nie miałam nic do powiedzenia w sprawie grabów , bo jakoś o topiarach nigdy nie myślałam , jak się u ciebie napatrzyłam to teraz mi chodzi po głowie żeby ...no własnie ...przecież tego się już u mnie nie upchnie . a mi się zaczęły podobać