Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Mala_Mi 01:03, 17 maj 2013

Gardenarium napisał(a)
Za dużo gadania, za mało procent fotek Wrzućcie Marzenko coś do oporu.

Danusia jak zwykle ma rację..... ale o dziwo gadanie też przeczytałam.. i to już naprwdę ostatni wątek na który weszłam.. kiedyś trzeba spać .
Evchen 04:43, 17 maj 2013

Byłam poczytałam wszytko-o cięciu wisienki i o tym, że fotki będą
gierczusia 09:11, 17 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)

Rozumiem, że przeżyły. Kłosówki się będa mnożyć, że szkólkę założysz

Czy to ta sam kłosówka , którą ma Bociuś na kolejowej ??

Jakby ktoś miał nadmiar , to chętnie skorzystam
anipla 10:20, 17 maj 2013

Marzenko , jakby coś Ci nie wyszło ze stelażem to popraw sobie humor ,to dopiero jest konstrukcja
tutaj:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2028-ogrod-przydomowy-na-zmiany-gotowy?page=95#post_2

Milka 11:07, 17 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)

A jednak, myślałam aby ciąć co kilka lat, zatem jutro z M ciachnę!

Irenko lepiej samochodem nie podjeżdżać... Okazuje się że w sobotę w tym samym miejscu... kiermasz, Zjazd Harleyowców i Targi Mother &Baby .... Chyba sama w tramwaj wsiądę i auto zostawię daaaaleko

moźe jednak powinnyśmy się wybrać w niedzielę........?

szczerze mówiąc, niedziela byłaby lepsza, przewali się towarzycho i będzie luźniej, czyli trzeba z dziewczynami dogadać
ciachaj, nie bój się pamiętam jak na początku coś sadziłam, to cięcia się bałam jak ognia, że będę mieć mniejsze rośliny, sprawę załatwiały psy, gryzły mi gałązki i dzięki temu zobaczyłam, jak się zagęszcza i robi piękniej
aga_pe 11:30, 17 maj 2013

irena_milek napisał(a)

szczerze mówiąc, niedziela byłaby lepsza, przewali się towarzycho i będzie luźniej, czyli trzeba z dziewczynami dogadać
ciachaj, nie bój się pamiętam jak na początku coś sadziłam, to cięcia się bałam jak ognia, że będę mieć mniejsze rośliny, sprawę załatwiały psy, gryzły mi gałązki i dzięki temu zobaczyłam, jak się zagęszcza i robi piękniej

ja niedzielę już mam zajętą
GabiK 12:31, 17 maj 2013

Dziewczyny, czy Wy mówicie o cięciu umbraculifery też, czy takich zwykłych wiśni?
boguslaw_r_ 13:18, 17 maj 2013

witaj strasznie pędzisz do przodu , trudno wszystko ogarnąć, brak czasu, a mimo to twój ogród to bajka, pozdrawki.
Madzenka 18:19, 17 maj 2013

Wieloszka napisał(a)
Zostawiam mojego najpiękniejszego kfffiatka za dzisiaj Jeśli będą zajęcia między 28 a 31, to już się zapisuję Buziam

Piękny kwiatek

asc napisał(a)

Danusia jak zwykle ma rację..... ale o dziwo gadanie też przeczytałam.. i to już naprwdę ostatni wątek na który weszłam.. kiedyś trzeba spać .

Aniu program naprawczy nie działa.... a ja mam starszne urwanie głowy ostatnio i powinnam w domu pracowac a ja juz nie mam sił ... ogrodowisko to miły relaks

Evchen napisał(a)
Byłam poczytałam wszytko-o cięciu wisienki i o tym, że fotki będą

Zaraz będą fotki

gierczusia napisał(a)

Czy to ta sam kłosówka , którą ma Bociuś na kolejowej ??

Jakby ktoś miał nadmiar , to chętnie skorzystam

Ja mam nadmiar, mogę Ci przy okazji podrzucić, gdy będę w Katowicach

anipla napisał(a)
Marzenko , jakby coś Ci nie wyszło ze stelażem to popraw sobie humor ,to dopiero jest konstrukcja
tutaj:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2028-ogrod-przydomowy-na-zmiany-gotowy?page=95#post_2

Anipla cudna Ewa i Hania na pewno napisza CI jak ją porpawić, którą przekątną jak skorygowwać

irena_milek napisał(a)

Irenko w niedzielę będzie natomiast standardowa inwazja na zoo...., kiermasz i targi..... Czyli zamiast Harleyowców zoowicze...

aga_pe napisał(a)

ja niedzielę już mam zajętą

NIc nie zmieniamy. Widzimy się jutro

GabiK napisał(a)
Dziewczyny, czy Wy mówicie o cięciu umbraculifery też, czy takich zwykłych wiśni?

Gabi ja będę cięła umbrę, bo chcę aby była idealną kulą. Ale z Irenką pisałyśmy o pissardi

boguslaw_r_ napisał(a)
witaj strasznie pędzisz do przodu , trudno wszystko ogarnąć, brak czasu, a mimo to twój ogród to bajka, pozdrawki.

Boguś zwolnię dzisiaj
Madzenka 18:23, 17 maj 2013

Pochmurno, przed koszeniem trawnika... zdjecia nie ten teges ale skoro szefowej obiecałam muszą być fotki

Rh love song - w ubiegłym roku był bladoróżowy.... teraz morelowy....

Na dowód że duży w dalszej perspektywie

Chwasty na dróżce zlane trucizną czekam aż wyzioną ducha...