Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród ogrodniczki

Ogród ogrodniczki

beta 19:31, 20 lis 2013

ależ tu ciekawe dyskusje..przeczytałam z wielką ciekawością....ja też głosuję za jednolitym obiciem wypoczynku....mi się widzi jaśniejszy kolor....pomysł na galerię super...fajnie dobrane obrazy....ramek szukaj, bo naprawdę nieraz w miejscach gdzie się najmniej spodziewamy można cudeńka znaleźć....ja ostatnio na targu staroci zakupiłam same ramy, o różnych strukturach i różnych wielkościach....każda po 1 zł...są to małe ramki, ale to nie ma znaczenia...no i bez "pleców", ale to też da się zrobić...

kibicuje Basiu i będę podglądała

a teraz tak mi przyszło do głowy, jakby taką obudowę ala kominek zrobić?...tylko nie wiem, czy miejsce jest?
BarbaraM 19:45, 20 lis 2013

Niestety,miejsca brak.
A przypominam z pewną taką nieśmiałością że jeszcze akwarium chcę wstawić

I słuchajcie! Mamy problem z drzwiami.
Gdzie kupić albo zamówić drzwi sosnowe?
Potrzebujemy kogoś kto nam zrobi drzwi na wymiar bo ościeżnica jest niestandardowa.
No i czy woskować te drzwi czy też po prostu lakierować?
Syla 19:48, 20 lis 2013

Rewolucje u Ciebie wewnątrz domostwa , lubię jak coś się dzieje. Swoje prace remontowe zaczynam jak się tylko temat ogrodu zamknie .
Dziewczyny ze smakiem podpowiadają , ja się nie znam i korzystam z porad fachowca .
Pozdrawiam Basiu
BarbaraM 19:59, 20 lis 2013

Sylwia,ja też lubię jak się dzieje.
Zima jest dobra żeby robić remonty w domu bo jest na to czas.

Kochani mówcie co z tymi drzwiami,bo temat jest pilny.
Do końca listopada musimy się uwinąć z remontem pokoju.
beta 20:34, 20 lis 2013

a w marketach budowlanych szukałas?
Magda70 21:16, 20 lis 2013

BarbaraM napisał(a)

Pamiętajcie,że to nie za samą ramkę,tylko za ramkę+ szkło+paspartu

Basia, ramki z Ikei to właśnie też mają...wszystkie 3 składniki. Za ramkę 100x70 zaplaciłam 69 albo 79zł.
Magda70 21:20, 20 lis 2013

BarbaraM napisał(a)
Sylwia,ja też lubię jak się dzieje.
Zima jest dobra żeby robić remonty w domu bo jest na to czas.

Kochani mówcie co z tymi drzwiami,bo temat jest pilny.
Do końca listopada musimy się uwinąć z remontem pokoju.

poszukaj w swoich okolicach stolarza...takiego co robi np schody. Oni drzwi tez robią...
ewa004 21:21, 20 lis 2013

Ja chyba kiedyś w Casto widziałam surowe drzwi ,a jak nie to stolarz ci pozostaje
Zielona 22:11, 20 lis 2013

Basiu. Drzwi niestety musisz zamówić u stolarza.... Skoro niestandardowe... Ale jeszcze tak sobie myślę... To jest salon - ja mówię "ŻYJNIA" więc jeśli za tymi drzwiami jest jakieś pomieszczenie typu korytarz/holl to może otworzyć przestrzeń? Zrobić samą futrynę? Taniej... i może lepiej? No chyba, że słuzy Wam tez jako sypialnia, to inna sprawa...
Zielona 22:11, 20 lis 2013

beta napisał(a)
ależ tu ciekawe dyskusje..przeczytałam z wielką ciekawością....ja też głosuję za jednolitym obiciem wypoczynku....mi się widzi jaśniejszy kolor....pomysł na galerię super...fajnie dobrane obrazy....ramek szukaj, bo naprawdę nieraz w miejscach gdzie się najmniej spodziewamy można cudeńka znaleźć....ja ostatnio na targu staroci zakupiłam same ramy, o różnych strukturach i różnych wielkościach....każda po 1 zł...są to małe ramki, ale to nie ma znaczenia...no i bez "pleców", ale to też da się zrobić...

kibicuje Basiu i będę podglądała

a teraz tak mi przyszło do głowy, jakby taką obudowę ala kominek zrobić?...tylko nie wiem, czy miejsce jest?

beta - dawaj maila - podeslę Ci fajne inpirejszyn na galerie z samych ram!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies