Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

bdan 12:13, 15 cze 2015

Magda70 napisał(a)

No co Ty...przecież Penelopa Cruz to bardzo piękna kobieta.
Prawda??

No dokładnie, też tak myślę.
Magda70 12:14, 15 cze 2015

Marta, i w dodatku masz tę piwonię którą na Chelsea w tym roku zachwyciłam się...
Fajnie, że nie zapomniałaś o fotkach. Dzięki.

Wiemy, wiemy - córcie zawsze piękniejsze
magnolia 12:15, 15 cze 2015

i rozwinięte Szubert w stipach
Tess 12:16, 15 cze 2015

Magda70 napisał(a)

A i widziałam w wątku spotkaniowym Malkul ha ha....dopiero potem doczytałam, ze to ona...widzialam jakąś laskę (niziutką - co by nie napisać kurdupel - ale ona pewnie stała w kolejce po rozum a nie po wzrost w przeciwieństwie do mnie) i nie wiedzialam, ze to ona...Czarna Mamba

Gdzie ten wątek?

Magnolio, ślicznie wyglądasz O ogrodzie to nawet nic nie napiszę, bo tylko wzdycham.

Magda, trzymam kciuki
magnolia 12:16, 15 cze 2015

Magda70 napisał(a)
Marta, i w dodatku masz tę piwonię którą na Chelsea w tym roku zachwyciłam się...
Fajnie, że nie zapomniałaś o fotkach. Dzięki.

Wiemy, wiemy - córcie zawsze piękniejsze

mam- chorowałam na nią dość długo, a w mojej szkółce dopadłam niedrogo.
Pachnie bardzo mocno
To White Wings

moja córeczka- dla mnie naj.... synkowie zresztą też
magnolia 12:17, 15 cze 2015

Tess napisał(a)

Gdzie ten wątek?

Magnolio, ślicznie wyglądasz O ogrodzie to nawet nic nie napiszę, bo tylko wzdycham.

Magda, trzymam kciuki

to mamy remis- ja wzdycham do Twojego ogrodu
magnolia 12:19, 15 cze 2015

bdan napisał(a)
Magnolia miło Cię było zobaczyć. Mam nadzieję, że w niedzielę czkawki nie miałaś, bo na spotkaniu zachwycałyśmy się Twoją osobą i nie o wyglądzie tu piszę.
Teraz to mogłybyśmy i wyglądem

dzięki Danuś.
W niedzielę?- nie miałam czkawaki- nie doleciało, za daleko było.
Ensata 12:20, 15 cze 2015

Magnolia, a jaka to peonia? Ja tez mam białą, ale ma jeden kwiat a potrzebuje na jesien do inspiracji oczkowej. Osiwieje ze zmartwienia. Odpadł mi już kopytnik, bo jest słońce. Tarczownica dorasta do 1,5m, zasłoni cały ogrod itd...zaczynam byc zła, na wystawie pieknie wyglada, ale pozniej zero składu i ładu. Kopytnik z karmnikiem i dąbrówką, mądrale miętowe

Magnolia, wygladasz jak dziecko, Ty się może jakoś postarz na spotkanie biznesowskie jak masz

Dobra, znalazłam już
Magda70 12:26, 15 cze 2015

Tess napisał(a)

Gdzie ten wątek?

Magda, trzymam kciuki

tu:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5841-spotkanie-w-ogrodach-kapias-14-06-2015?page=6

magnolia 12:26, 15 cze 2015

to peonia White Wings- ona jest późna, dopiero zakwitła, inne odmiany już przekwitły
Uważaj, jak sadzisz peonie żeby sadzić jak w doniczce, nie głębiej- słabo wtedy kwitną
Ja już nie chcę mieszać w debacie nad rabatą,tłum tam masz u siebie

Co do wyglądu- taka fota że trochę kamufluje. Dzięki