Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

malkul 14:31, 18 kwi 2016

Magda70 napisał(a)

Niestety tak
Z jednej strony smutek.. a z drugiej radość jak zobaczyłam jak się przez tydzień zmienił nasz ogród

Pozwól że i my zobaczymy
beta 14:33, 18 kwi 2016

Magda70 napisał(a)

Niestety tak
Z jednej strony smutek.. a z drugiej radość jak zobaczyłam jak się przez tydzień zmienił nasz ogród

to pokazuj ogród...będziemy sie cieszyć razem z Tobą

a ja się ciesze że już jesteś
malkul 14:34, 18 kwi 2016

jo tyż
Magda70 14:36, 18 kwi 2016

Ensata napisał(a)
Ale Ci zazdroszczę. Kocham Włochy miłościa wielką i niezmienną. Ja na majówkę na Apulię lecę. Nie moge się doczekać. A Sycylia piękna, surowa, widać ze biedniejsza niz inne rejony. Ale tez w tym jej urokv

Ja też już kocham Włochy
Sycylia piękna...ale brudna i jak piszesz biedna. Brudna na ich własne zyczenie niestety. Już kombinuję aby w październiku tam wrócić

beta napisał(a)
ale cudne klimaty...słońca zazdroszczę i to bardzo, bardzo....wiesz jak u nas zimno?!...masakra....zła jestem.....podziwiam i Ciebie i Darka za odwagę....żadnych owoców morza bym nie przełknęła...i pewnie umarłabym z głodu...bo tam chyba to podstawa żywienia?
buziaki i czekam na więcej słonecznych zdjęć

Ee no co ty. Nie tylko owoce morza tam się jada.
Można zjeść bułkę ze śledzioną i wątrobą. Albo grilowane jagnięce flaki

ale spoko...piersi kurczaka i frytki też mają
leon60 napisał(a)
ale Wam fajnie

No było...ale się skończyło

jazzy napisał(a)
Gapilam się na Twoją Sycylię pół nocy pełna podziwu, że rolę kierowcy w obcym kraju odważnie przyjęłaś na klatę
Szacun! i zazdro!

Rola kierowcy wynikała z mojego skąpstwa trza było ją przyjąć...
kasja83 14:38, 18 kwi 2016

Ach-Piękne Włochy...szacunek za bycie kierowcą-ja poza granice rodzinnego miasta nie wypuszczam się
Magda70 14:39, 18 kwi 2016

makkasia napisał(a)
Ja to bym mogła mieszkać od listopada do połowy kwietnia gdzieś nad wybrzeżem Morza Śródziemnego ale resztę w Polsce.dzięki za zdjęcia
ściskam

Powiedzialam mojemu mężowi, że na starość się tam przeniesiemy... a na wakacyjne miesiące do Polski będziemy latać

malkul napisał(a)

och mogłaś mnei zabrac do walizy by ci codziennie masowała te stópki

A myślisz, że nie miał mi kto nóżek masować

Madzenka napisał(a)
Auć aż boli od patrzenie, pięknie i mniam mniam!

Ps. Mogłabym być Twoim kierowcą

Teraz już za późno...ale będę pamiętać

lindsay80 napisał(a)
piękne wakacyjne widoczki, rozmarzyć się można, a gdzie tam do wakacji....

No to już były moje wakacje niestety. Lipiec i sierpień w domu spędzamy. Jeszcze tylko krótki wypad do Holandii pod koniec maja ;P i koniec szaleństw.
Magda70 14:41, 18 kwi 2016

Zdjęcia mam....ale w połowie pstrykania bateria padła niestety...
Dziś dokończę i coś tam pokaże
W sobotę byliśmy na drugiej działce....pochwalę się, że mamy już ogrodzenia i 180 grabów posadziłyśmy z mamą
beta 14:43, 18 kwi 2016

Magda70 napisał(a)
Zdjęcia mam....ale w połowie pstrykania bateria padła niestety...
Dziś dokończę i coś tam pokaże
W sobotę byliśmy na drugiej działce....pochwalę się, że mamy już ogrodzenia i 180 grabów posadziłyśmy z mamą

brawo, brawo....nie lada wyczyń...jestem pod wrażeniem

a kiedy parapetówa?
Magda70 14:45, 18 kwi 2016

eee_taam napisał(a)
obrazki rozleniwiające

nooo

kamasja napisał(a)
Podglądam i och...jeszcze nie byłam na wakacjach poza sezonem-ciężko wrócić do rzeczywistości chyba -Realu. Młoda mi dzisiaj opowiedziała żart: "Chciał się spotkać w realu a ja wolałam w Tesco".

u nas już Reala nie ma...auchan jest
Mnie jest zawsze ciężko wrócić do rzeczywistości...

katiaxx napisał(a)
i lakier na pazurkach masz pod te wodę wyczuwam niebezpieczne skłonności do perfekcjonizmu

Oj...mówisz?? Przeginam ?!

ren133 napisał(a)
Cuuudnie masz

ANO było cudnie

A w piątek rano wsiadaliśmy w pięknym słońcy w Palermo a wysiadaliśmy w Berlinie w deszczu...i tak całą drogę aż do domu. Masakra...
Magda70 14:45, 18 kwi 2016

kasja83 napisał(a)
Ach-Piękne Włochy...szacunek za bycie kierowcą-ja poza granice rodzinnego miasta nie wypuszczam się

Ja nie mam z tym problemu na szczęście...