Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Magda70 12:07, 09 sty 2013

Zeta napisał(a)
Dzień dobry businesswoman obiecany bałwanek a co poświęciłam się.....

Hmmm jakiś diabeł mi wyszedł nie bałwan hehehehehehehehehehehehe

hahahahahahaahaha
hahahah
Dobrze, że nikogo w biurze u mnie nie ma bo zaśmiałam się w głos do monitora - no nie mogę!! Pomysleli by wariatka....chociaż i tak myślą i gadają do kogo ja się tak ciągle uśmiecham....
Do bałwanka "troszkę" brakuje...ale uznaję w 100% to poświęcenie!!!
Gosiniak 12:21, 09 sty 2013

Magda70 napisał(a)
Gosia ale rozumiem, ze też kociak?? Mój też szeroki...dietę mu stosuję ale ciągle chodzi i marudzi,że głodny

Aga witaj!! w końcu wróciłaś Śnieg u nas popadał tak dziewczyny zaklinały...ale krótko zaklinały bo bałwala ulepić się nie da

No pewnie że kociak, doprowadza mnie do szału, bo ja śniadania jeszcze nie zjem, a on już trzecią porcję prosi. Za każdym razem jak idę do kuchni pędzi za mną jakby cały tydzień nie jadł, też go staram się stopować, bo ile można, on więcej ode mnie potrafi zjeść
Magda70 12:43, 09 sty 2013

Gosiniak napisał(a)

Gosia ale rozumiem, ze też kociak?? Mój też szeroki...dietę mu stosuję ale ciągle chodzi i marudzi,że głodny

Aga witaj!! w końcu wróciłaś Śnieg u nas popadał tak dziewczyny zaklinały...ale krótko zaklinały bo bałwala ulepić się nie da

No pewnie że kociak, doprowadza mnie do szału, bo ja śniadania jeszcze nie zjem, a on już trzecią porcję prosi. Za każdym razem jak idę do kuchni pędzi za mną jakby cały tydzień nie jadł, też go staram się stopować, bo ile można, on więcej ode mnie potrafi zjeść

One wszystkie takie same żarłoki.... żrą, śpią a krety buszują po trawie...
Ale i tak jest ukochany
Milka 15:12, 09 sty 2013

A ja sobie Madziu obejrzałam początek wątku i powiem, ze masz bardzo ładnie, sporo rzeczy przykuło moją uwagę
Magda70 15:20, 09 sty 2013

irena_milek napisał(a)
A ja sobie Madziu obejrzałam początek wątku i powiem, ze masz bardzo ładnie, sporo rzeczy przykuło moją uwagę

Podziękować Irenko bedę się starać aby jeszcze więcej przykuło

Ale tych tulipanów i innych cebulowych nie mogę sobie darować! Żeby powywalać wszystkie nazwy!!
Milka 15:27, 09 sty 2013

nie przejmuj się, wrzucisz zdjęcia i nasze specjalistki rozszyfrują!!
a ile cebul wsadziłąś?
Magda70 15:31, 09 sty 2013

spoko...1000 nie ma zdecydowanie mniej więc liczę na nasze specjalistki
gusiarz 15:34, 09 sty 2013

Magdziu - u nas też druga warstwa śnieżku spadła w nocy i dzisiaj rano łopatą machałam... Ale u nas dzisiaj jest pochmurno i wciąż śnieżek sypie. A u Was pikne słoneczko - zawitało do mnie wczoraj Pozdrowionka
Magda70 15:44, 09 sty 2013

U nas słońca niet i śniegu też niet...
Znaczy się jakieś śladowe ilości leżą ale baławana za nic nie ulepisz

Też pozdrawiam...i spadam od razu...pracę zaraz kończe ale jeszcze muszę coś pozałatwiać
Jak się o 21 zaloguje to już pewnie znów jakaś impreza będzie trwała beze mnie...ale może zdążę dołączyć hehehe
gusiarz 15:51, 09 sty 2013

Kurka wodna, jaka impreza? Nic nie wiem... Ja na imprezy się nie łapię, tylko szukam teraz inspiracji - by do wiosny wiedzieć co i przede wszystkim jak zmieniać.