Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Magda70 19:31, 12 sty 2014

bociek napisał(a)
U mnie tylko jemiola jeszcze wisi bo zon nie chce zdjac. Boi sie, ze mu kasa przejdzie kolo nosa jak sie pozbedzie zielska z chalupy

Buziam

U mnie jemioły nie było bo zapomnialam...ups.
Za to ma już w doniczce 3 hiacynty. Białe niestety bo żółtych nie było..
baraga1904 19:38, 12 sty 2014

...melduję że choinkę jeszcze mam...a skoro tak to hiacynty muszą poczekać na jej rozbiórkę....
gusiarz 21:26, 12 sty 2014

Magdziu - choinka stoi, bo przecież nie wyrzucę skoro się nie osypuje... i jeszcze ta łuna od światełek... uwielbiam to i będę trzymać do lutego... jeśli się z niej drapak wcześniej nie zrobi
O nasionkach też już myślę... mus kupić to i owo - trzeba przecież szklarnię wypróbować - mam pozbieranych trochę nasionek traw... będę je siać i część w pienińskim wyląduje.
Hiacynty miałam w ubiegłym roku... ale one dla mnie za mocno pachną, jak na warunki domowe Chciałabym natomiast kupić kilka sztuk ciemierników... zakochałam się w ubiegłym roku... gdybyś słyszała że w insekcie są lub w innym podobnym markecie - daj znać koniecznie - Buziole
leon60 08:56, 13 sty 2014

Melduje,ze u mnie choinka też jeszcze stoi i ma się dobrze wielebny będzie w środę to pewnie wnet zniknie też rozglądam się za pomidorkami
Macham poniedziałkowo
Magda70 08:57, 13 sty 2014

O matuchno...Ania dała mi namiar na stronę z pomidorami i wsiąkłam...gdzie ja zmieszczę to co chcę??
leon60 09:08, 13 sty 2014

Trzeba skrzyń dorobić
Podrzuć stronkę polukam
Magda70 09:10, 13 sty 2014

a proszę...

http://www.pomidorlandia.pl/index.php/nasiona/pomidory.html

Magda70 09:13, 13 sty 2014

gusiarz napisał(a)
Magdziu - choinka stoi, bo przecież nie wyrzucę skoro się nie osypuje... i jeszcze ta łuna od światełek... uwielbiam to i będę trzymać do lutego... jeśli się z niej drapak wcześniej nie zrobi
O nasionkach też już myślę... mus kupić to i owo - trzeba przecież szklarnię wypróbować - mam pozbieranych trochę nasionek traw... będę je siać i część w pienińskim wyląduje.
Hiacynty miałam w ubiegłym roku... ale one dla mnie za mocno pachną, jak na warunki domowe Chciałabym natomiast kupić kilka sztuk ciemierników... zakochałam się w ubiegłym roku... gdybyś słyszała że w insekcie są lub w innym podobnym markecie - daj znać koniecznie - Buziole

Hiacynty mi tez mocno pachniały az do przesadyzmu momentami...ale najwyżej przeniosę do innego pomieszczenia jak znów przegną.
Ciemierniki mam z własnej rozsady bo jak przesadzałam to dużo młodych było. Ale doczytałam u Moniki, że w L są i Ty już o tym wiesz
jotka 09:18, 13 sty 2014

Dasz radę z pomidorami warto
Magda70 09:22, 13 sty 2014

Jolu, wiem, że warto bo zawsze miałam parę krzaczków koktajlowych ale zawsze to były odmiany NN.
A teraz zobaczyłam, że jest ich multum!!
I na jakie się zdecydować jak by się wszystko chciało Selekcję będę niestety robić...albo jak Ola pisze skrzynie nowe stawiać...tylko gdzie? U sąsiada?? hehe