Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

gusiarz 16:31, 12 mar 2014

Magdzik a ty te donice karmnikowe sama robiłaś? Bo fason mają coś a la pudełka plastikowe...Mnie korci porobić takie z betonu.... Może jakieś sugestie
PS
Z karmnikiem im bardzo do twarzy... donicom of kors
Magda70 20:49, 12 mar 2014

Ola i Marta....cyprysiki jeszcze są cale...jeśli już to w sobotę się za nie wezmę.
Aczkolwiek to się okaże bo zapowiadają na weekend deszcz....stety i niestety...

Zeta....Słońce Ty moje....widzę, że Maksiu daje Ci troszkę oddechu...super Buziaki
Magda70 21:00, 12 mar 2014

gusiarz napisał(a)
Magdzik a ty te donice karmnikowe sama robiłaś? Bo fason mają coś a la pudełka plastikowe...Mnie korci porobić takie z betonu.... Może jakieś sugestie
PS
Z karmnikiem im bardzo do twarzy... donicom of kors

Aga....donica przytachana jest z Holandii...i tylko jedna niestety...ot durna ze mnie baba bo ze 2 by się przydaly

Ale te z betonu mnie kuszą...i już eMowi temat zapodałam...i on mówi, że w sumie...to jest do zrobienia...więc robić będzie ale jeszcze nie teraz.
Teraz sprawa pilniejsza bowiem dziś pan od gabionów dzwonił i jutro będą u nas. Jupiiiiiiiiii jak się cieszę!!

I tak sobie myślę, że jak będzie robił wylewkę pod gabiony...to i donice przy okazji można spróbować...
Marzą mi się takie jak ma Madżenka...ale na początek trzeba próbować na małych.

A i dziś kupiłam sobie bratki. Niebieskie i niemieckie...ha ha bo mialam dziś pilny wyjazd do Prenclau....machałam gdzieś po drodze Monitce...ciekawe czy mnie widziała??
Jagodaa 21:05, 12 mar 2014

Magda, jak mnie się te Twoje ścieżki podobają z płyt w żwirku... . Tak pierwszy raz oficjalnie zaglądam i witam się.

I co postanowione z modrzewiami? bo ja przyznam, że czasu nie mam czytać zawsze wszystkiego.
Magda70 21:15, 12 mar 2014

Jagoda....witaj
Ja 2 dni temu przeczytałam Twój wątek i nie zdążyłam się wpisać oczywiście bo gdzieś tam dalej przeleciałam...chyba się nie wpisalam...bo ręki sobie uciąć nie dam Więc też już zaglądalam i jestem pod wrażeniem fundamentu, który wykopałaś...na przyszły murek. Więc w sumie też podglądam z ukrycia.

Modrzewie jeszcze są...i przez lato jeszcze będą...ale jesienią idą aut....nie pozwolę im już ogiełek zgubić na żwirku...a co będzie w zamian to się okaże.
Na razie NAJ ważniejszy jest taras.
ewa004 21:17, 12 mar 2014

Cześć
Magda70 21:19, 12 mar 2014

cześć
monitka 21:23, 12 mar 2014

Magda70 napisał(a)

mialam dziś pilny wyjazd do Prenclau....machałam gdzieś po drodze Monitce...ciekawe czy mnie widziała??

No pewnie właśnie się zastanawiałam kto to mi tak machał bo śmignęłaś tak szybko przed nosem że rozpoznać nie mogłam
Magda70 21:26, 12 mar 2014

monitka napisał(a)

No pewnie właśnie się zastanawiałam kto to mi tak machał bo śmignęłaś tak szybko przed nosem że rozpoznać nie mogłam

No tak się darłam, że głośniej już nie mogłam
Ale ty czujna jesteś
Buziaczki!!
monitka 21:29, 12 mar 2014