Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Magda70 11:22, 23 sty 2013

krisec napisał(a)
Witam dzięki Magdo za odwiedziny, u Ciebie ciekawie zapowiadają się zmiany na rabacie, będę kibicował. Pozdrawiam.

Kibicowanie też się przyda
Ale jakbyś chciał wtrącić swoje trzy grosze...to słucham
Zeta 11:36, 23 sty 2013

No tak obowiązki spadły na Ciebie ...ale Żon już dobrze się czuje po tej operacji...bo to najważniejsze.....a w Ciebie wierzę stalowa kobitka z Ciebie dasz rade......... ....a jak nie to Ci pomogę chociaż internetowo bo daleko mam do Ciebie...
magnolia 11:38, 23 sty 2013

Magda, zawsze możemy dobrać inny zestaw. Tylko napisz jakie masz wątpliwości, czy czegoś brakuje, czy za dużo, za wysoko, za nisko, za nudno, zbyt dynamicznie.......
magnolia 11:39, 23 sty 2013

kierunek był- nowocześnie, ale możemy podejść do tego inaczej
Zeta 11:40, 23 sty 2013

Będzie dobrze musi dziewczyna przetrawić...przespać. ja już czekam na wiosnę i nawet trawki na necie znalazlam te beatlesy ....
Magda70 11:53, 23 sty 2013

magnolia napisał(a)
Magda, zawsze możemy dobrać inny zestaw. Tylko napisz jakie masz wątpliwości, czy czegoś brakuje, czy za dużo, za wysoko, za nisko, za nudno, zbyt dynamicznie.......

nie, nie ...generalnie nie mam zastrzeżeń...
tylko zastanawiam się co począć z tymi moimi modrzewiami bo bardzo dużo przyrostów mają, i bardzo nisko...przycinam je dość ostro 2 razy w roku...ale przycinam z objetości a nie z długości..

i nie wiem czy to nie bedzie kolidowało mi z hakonechloe..no chyba, że skrócić im te zwisające gałęzie?

Bo fakt , ze chciałam coś pod modrzewiam posadzić , ponieważ gubią igły..i póki jest śniego to super...ale jak śnieg znika to igiełki jeszcze są ..
Gabrysia_ 11:59, 23 sty 2013

Magda...skróc modrzewie z długości,fajnie się zagęszczą i bedziesz mogła posadzić coś pod nimi.
Ja nawet u mnie gdzieś pokazałam jaki był przed cięciem i jaki po!
Magda70 11:59, 23 sty 2013

Zresztą jeden modrzew jest do wywalenia...bo "zdziczał" gałęzie powyginały mu się w paragrafy....
I myśle...czy wsadzić kolejnego modrzewia czy może specjalnie coś innego na nodze?
Modrzewi jest 7 a ten paragraf to 2 z kolei...
Magda70 12:05, 23 sty 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Magda...skróc modrzewie z długości,fajnie się zagęszczą i bedziesz mogła posadzić coś pod nimi.
Ja nawet u mnie gdzieś pokazałam jaki był przed cięciem i jaki po!

Gabrysiu z zagęszczeniem nie mam problemu...rosną jak głupie...
Ale o przycięciu od dołu to nie pomyślałam...
Gabrysia_ 12:11, 23 sty 2013

Ja teraz własnie tne mojego na "parasolkę"...