Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

monitka 20:44, 22 sty 2013

Oj się będzie działo
Magda70 20:47, 22 sty 2013

działać będę to na pewno....
Tylko muszę zdecydować się na konkretne roślinki
I muszę sobie rozrysować co i jak abym Żonowi to jakoś wytłumaczyła...bo pytałam się go dziś o wymiary tej rabaty i już biedak zaniepokojony co ja kombinuje
Magda70 20:50, 22 sty 2013

magnolia napisał(a)
nie, lepiej nie mieszać. To zostaw jak są, a jak Cię wkurzą to wymienisz cały pas za kilka sezonów

Hm..mam jeszcze ze 2 - 3 miesiące...do podjęcia decyzji zanim ruszę z nasadzeniami więc kto wie może wcześniej mnie te kulki wkurzą

Dziękuję Ci bardzo Magnolio za pomoc
krisec 21:29, 22 sty 2013

Witam dzięki Magdo za odwiedziny, u Ciebie ciekawie zapowiadają się zmiany na rabacie, będę kibicował. Pozdrawiam.
Ginger 00:55, 23 sty 2013

Magda70 napisał(a)
Kochani moi Pomocy

Na tej rabacie modrzewiowej musz cos pozmieniac.
Już wiem, że ją prostuję - nie będzie fal.
Kabelki do oświetlenia podciągnę chyba bliżej modrzewia i będą tuby.
I zastanawiam sie co tam dosadzić

Miedzy kule myslałam o jakiejs trawce...wysokiej ale nie wiem czy nie bedzie sie gryzla z modrzewiami. A z przodu przed modrzewiem coś niskiego...i wlasnie co??

A może pomiędzy te jałowce bordowa żurawka (tak przy obrzeżu bo piszesz , że będziesz je prostować chociaż ja bym je złagodziła dała tylko mniej i łagodniejszych fal)
Zeta 10:33, 23 sty 2013

I jaktam zdecydowałaś juz jakieś przedsięwzięcia do tej rabaty ?? Czy jeszcze trawisz pomysł Magnolii??
Magda70 11:08, 23 sty 2013

Hmm...trawie jeszcze, musze soboie to na spokojnie rozrysować...popatrzeć...

Na razie zajmuje mnie praca i obowiązki rodzinne w związku z operacją Żona spadło na mnie na razie wszystko
Rano o 7.30 z domu wypełzam...wracam o 18-19...bo zakupy, bo córkę mus odebrać z zajęc...a potem padam i nie chce mi sie nic...poza oczywiściem przeglądaniem O!
Jeszcze z tydzień i powinno do normy jako takiej wsio wrócić
gusiarz 11:16, 23 sty 2013

Magdziu - trzymaj się dzielnie. Kibicuję przy rabatach i obowiązkach domowych. Skoro za tydzień będzie już w miarę w normie, to akurat będzie to czas na uleżenie się pomuslu. Do mnie też Magnolia zajrzała i podpowiedziała co i jak. To złota kobitka jest. Ma oko Pozdrawiam cieplutko
Magda70 11:19, 23 sty 2013

Widziałam...i podziwiałam... Fajnie jak fachowiec zerknie i podpowie
Czas jak najbardziej mam...będę myśleć
Magda70 11:21, 23 sty 2013

Ginger napisał(a)

Kochani moi Pomocy

Na tej rabacie modrzewiowej musz cos pozmieniac.
Już wiem, że ją prostuję - nie będzie fal.
Kabelki do oświetlenia podciągnę chyba bliżej modrzewia i będą tuby.
I zastanawiam sie co tam dosadzić

Miedzy kule myslałam o jakiejs trawce...wysokiej ale nie wiem czy nie bedzie sie gryzla z modrzewiami. A z przodu przed modrzewiem coś niskiego...i wlasnie co??

A może pomiędzy te jałowce bordowa żurawka (tak przy obrzeżu bo piszesz , że będziesz je prostować chociaż ja bym je złagodziła dała tylko mniej i łagodniejszych fal)

Hm..to , że prostuję to decyzja podjęta...bo mam w innym miejscu też prostą ...muszę ujednolicić
Ale każda sugestia mile widziana i brana pod uwagę
Dzięki wielkie