Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Magda70 23:02, 28 maj 2014

Zeta napisał(a)
Pff to moze ja Ci wyslę ?????

Cisy mi wyslij...te swoje stożki szt 2
Sebek 23:06, 28 maj 2014

Wróciłem się do lustra - ale nie przeglądałem się, bo nie chcę ryzykować pęknięcia
Obejrzałem fotki z ogrodu i siem zachwyciłem - teraz czytam o hakone, które nim nie jest - i nie wiem czy się śmiać czy Ci współczuć Może zostaw tego wyczyńca - niech rośnie
Zeta 23:06, 28 maj 2014

Hoooooo jasne wyślę ale nie za 5 zeta .....a ty mi wyślij gabiony....jak ja się budowałam to sama z siatki robiłam......a przed domem kurde gazony mam i teraz modzę jak tu je schowac bo brzydkie.
Magda70 23:11, 28 maj 2014

Sebek napisał(a)
Wróciłem się do lustra - ale nie przeglądałem się, bo nie chcę ryzykować pęknięcia
Obejrzałem fotki z ogrodu i siem zachwyciłem - teraz czytam o hakone, które nim nie jest - i nie wiem czy się śmiać czy Ci współczuć Może zostaw tego wyczyńca - niech rośnie

Sebuś, hakone to chyba będzie mi się śnić...a raczej wyczyniec...
Ale co tam...dokupię hakone i już.
Złoże zaraz zamówienie w Holandii i na koniec czerwca może przywiozą...
Zeźliłam się troszkę...
Magda70 23:12, 28 maj 2014

Zeta napisał(a)
Hoooooo jasne wyślę ale nie za 5 zeta .....a ty mi wyślij gabiony....jak ja się budowałam to sama z siatki robiłam......a przed domem kurde gazony mam i teraz modzę jak tu je schowac bo brzydkie.

Ty se przyjedź i sama zapakuj gabiony. Ja nie dam rady ich ruszyć...jeszcze se kręgoslup połamię.
Zeta 23:14, 28 maj 2014

Hahahah kurier by miał problem hihihih
tusiawka 23:44, 28 maj 2014

Czosnkowe rabaty piękne.
Czy ten karmnik w cieniu też da radę?
Szukam czegoś pod kule, bo tak na golej ziemi teraz latem słabo wyglądają.
Magda70 09:04, 29 maj 2014

tusiawka napisał(a)
Czosnkowe rabaty piękne.
Czy ten karmnik w cieniu też da radę?
Szukam czegoś pod kule, bo tak na golej ziemi teraz latem słabo wyglądają.

Tusiawka...karmnik wymaga słonecznego lub półcienistego stanowiska. Ja będę sadzić w miejscu gdzie słońce jest tak do 11-stej. Zobaczymy...
makkasia 09:25, 29 maj 2014

Magda70 napisał(a)

I wszystko jasne...przesadzalam w zeszlym roku trawy z innego miejsca...tę z prawej wywaliłam ale pewnie jak zobaczyłam zółte male obok to sądziłam, ze to hakone...więc sobie sadzonki porobiłam. Wyczyńca ha ha ha... a tak się cieszylam...

Tak więc na dzień dzisiejszy (wrr....jak zimno i wietrznie jest teraz na dworze) wygląda Hakone aureola:

Moja ma dwa źdźbła na krzyż Twoja do mojej to potwór
U Ciebie eligancko, tylko czosnków żal
ściskam
JulkAd 12:01, 29 maj 2014

Madziu no ślicznie Ci wszytsko rośnie...a karmnik mnie szczególnie zachwycił...zwłaszcza, że u mnie przemarzł chyba, bo nie zachwyca i ledwo co odbił......ma szczególne wymagania oprócz tego słonka?