Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Jagodaa 11:51, 01 lip 2014

Zaglądam, niezmiennie podziwiam i pozdrawiam .
magnolia 12:33, 01 lip 2014

Magda70 napisał(a)

Przyjedziesz to Ci dam. Mam duuużo.

Magduś wpadam przelotem oblizac się na Twoje śliczne widoki i znikam, tylko wiadomośc Oli z motylkiem na ręku zostawię i Wam

Olu donice polecam z Megaceramics, strasznie je lubię i swój karmik trzymam w takiej. To takie 'surówy' z włokna szklanego, niedrogie jak na takie donice a trwałe

Ja mam w małej Cubilo

ale pieknie ie by było tez w Belly Pot
albo w Cubi by mogło być
a i np w 2 wielkościach Bowl Low też ( cudne sa te,zamawiałam dla kogoś)

Tu link( musisz pytać o produkt bo często go mają ale nie wystawiają, albo ściagną)
http://fajnedonice.pl/index.php?action=przegladaj&kat1=29&action=przegladaj&kat=33&cena_min=0&cena_max=1000&partia=4#kat1=29&partia=4&action=przegladaj&kat=33&cena_min=0&cena_max=1000
popcorn 14:38, 01 lip 2014

foooty!!! uprasza się o dużo
pozdrawiam!
ewakatowice 14:49, 01 lip 2014

Podbijam, też poproszę o foto
Trzymasz dla siebie "smaczki"

JulkAd 18:51, 01 lip 2014

Coś mi się z kompem dziej i nie wszystkie fotki się otworzyły, ale te co widziałam... to po prostu wow,jak zwykle zresztą
Magda70 22:13, 01 lip 2014

aleksandra_g napisał(a)

nie trzeba mnie kusić karmnikiem żebym przyjechała, tylko z tego co wiem to termin całkowicie nie dla mnie padł, no ale zobaczymy jak to wszystko wam wyjdzie dziewczyny... a nóż widelec się uda.

Spoko, jakoś damy radę.
A tak przy okazji...nie wiem czy dobrze gdzieś doczytalam - ty się szykujesz do ślubu? Swojego? To dlatego termin coś tam nie pasi?

A c do karmnika to moje dziecie - lat 16 wylazlo ze swojego pokoju i zapytało (szok) czy mi pomóc w ogrodzie bo się nudzi...i zaczeła pielić. I wyrywała z rabat karmnik bo jej się nie pododba! Czaisz? Więc szybko zaczełam pakować go do doniczek...hahahaha.
Tu jedna z nich

Magda70 22:16, 01 lip 2014

Magda_ napisał(a)
Madziu nic odkrywczego ci nie powiem - jest zaje...cie

Oj tam... trzmielinka z carexami dla Ciebie

Magda70 22:18, 01 lip 2014

Lena napisał(a)
Magdaleno witaj
Warzywka masz jak z chelsea flower show
Przetaczniki,trawki, boskie a karmnik w donicy na tarasie to gwiazdor
Wspaniale kombinujesz w ogrodzie
pozdrawiam

Magda Lenko... buziaki ślę i dziękuję

Magda70 22:19, 01 lip 2014

izabela75 napisał(a)
U mnie 79 kulek

Izabelo...chyba niedługo Cię dogonię ha ha

skalniaczek...zaczyna mi wadzić

Magda70 22:22, 01 lip 2014

kamasja napisał(a)
Przybiegłam się przywitać (jak już jestem zalogowana) i muszę z całą stanowczością stwierdzić, że bezwstydnie podglądam Twój ogród. Jak Wy to robicie, że jest tak pięknie.

Witaj Kamasja u mnie podglądaj...ja też duuuużo wątków podgladam ale niestety już mniej pisze. Jakaś doba dla mnie za krótka

A że jest pięknie...to jakoś samo się tak robi