Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Zielona 18:55, 08 sty 2016

Opalasz się, czy szusujesz?
anulajda 12:46, 18 sty 2016

Twój ogród jest niekończącą się inspiracją,to dzięki Tobie zaprosiłam do siebie między innymi żurawki które cieszą oczy w każdym kącie mojego ogrodu
malkul 17:41, 23 sty 2016

puk puk
Klaudyna 14:58, 03 lut 2016

Mam pytanie odnośnie tych cisów na pniu. Czy one rosną w pełnym słońcu, czy w cieniu? zastanawiam się jak sobie radzą w warunkach bardziej słonecznych i czy z zimowaniem nie ma żadnego problemu, bo szkoda by było stracić takie skarby.
Sebek 15:09, 03 lut 2016

Klaudyna napisał(a)
Mam pytanie odnośnie tych cisów na pniu. Czy one rosną w pełnym słońcu, czy w cieniu? zastanawiam się jak sobie radzą w warunkach bardziej słonecznych i czy z zimowaniem nie ma żadnego problemu, bo szkoda by było stracić takie skarby.

Odpowiem za Sylwię, bo moje cisy z tego samego źródła U mnie rosną na patelni, gdzie od rana do wieczora jest słońce i rosną bardzo dobrze. Z zimowaniem też nie ma problemu, przeżyły -30 bez śniegu, nawet igieł nie przymroził zimny wiatr Także jak masz na nie ochotę to kupuj, nie będziesz żałować
Klaudyna 16:55, 03 lut 2016

cudownie, bo ja oczywiście podziwiam te Wasze piękne cisy na pniach czy w formie stożka i zamierzam nabyć, chociaż nie wiem gdzie w trójmieście takowe dostane, ale będę szukać dziękuję za odpowiedź.a swoją drogą czy wierzymy w prognozy borsuka i idzie już wiosna? ale by było fajnie...
Klaudyna 16:59, 03 lut 2016

Sebek weszłam na Twój ogród tzn na wizytówkę Twojego ogrodu i aż westchnęłam. Jak ja Wam zazdroszczę już. A mnie czeka ostra praca od wiosny. Chyba powinnam zacząć ćwiczyć żeby nabrać kondycji. Dobrze, że to miła praca jest i efekty są tak urzekające Pozdrawiam serdzecznie
Sebek 17:25, 03 lut 2016

Klaudyna napisał(a)
Sebek weszłam na Twój ogród tzn na wizytówkę Twojego ogrodu i aż westchnęłam. Jak ja Wam zazdroszczę już. A mnie czeka ostra praca od wiosny. Chyba powinnam zacząć ćwiczyć żeby nabrać kondycji. Dobrze, że to miła praca jest i efekty są tak urzekające Pozdrawiam serdzecznie

Wizytówkę muszę zaktualizować, bo znów dużo się zmieniło
Po części Ci zazdroszczę, że dopiero zaczynasz - jakbym miał pustą kartę to mój ogród nigdy by nie przypominał obecnego Ale z tego co mam też się cieszę, nawet bardzo
Powodzenia w realizacji ogrodowego marzenia Ci życzę
anbu 12:12, 05 lut 2016

Sylwio czy to jest Klon Shirasawy? Napisz proszę czy to on i jaki duży urósł, bo wydaje się duży
Siedzę od dwóch dni w Twoim wątku i umarłam z wrażenia. Kobieto cudnie masz
Pozdrawiam.

Syla napisał(a)

Zielona 00:00, 17 lut 2016

...wszystko wiem i rozumiem... ale... muszę Cię zmobilizować.
Wróć.
To Ci dobrze zrobi!
Wiem to!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies