Nerwa mnie poniosła na te zakrętki do słoików ... 30 wyrzuciłam i dalej bez sukcesu. Wysłałam syna po nowe i odreagowuję przed monitorem ....
Olili - sam ogród gdyby był do ogarnięcia to spoko ale niestety nie samym ogrodem człowiek żyje dlatego często gęsto nie wyrabiam lub robię po naprędce

Nawet dobra organizacja czasem nie wystarczy

Na emeryturze więcej czasu podobno ale nie chcę tego jeszcze wiedzieć
Wrobelki - odkurzacz ogrodowy mam ale jakoś słabo przędzie. A żwirek połyka choć nie powinien

zostaję przy korze w warzywniaku

na razie póki co

....
Lindsay80 - byłam u Ciebie i wiem , że szykujesz poduchy pod wypoczynek ... Fajnie wyszedł kolorki również ładne wybrałaś ...
Huśtawka super i wygodna i siedzisko od tylu chwil nadal w wyśmienitej formie. Natomiast na konstrukcji pojawia się rdza . Mąż obiecał pomalować - kiedyś - dlatego pozostaję przy niej. Zamawiając parasol ogrodowy w szarościach udało mi się zakupić również w tej firmie materiał na daszek tejże huśtawki . Materiał będzie ten sam i tu i tu . Dobrze , że mam po sąsiedzku krawcową to mi uszyje . Już jest dogadane

Rozglądałam się za tą huśtawką po sklepach na wymianę ale takich już nie ma albo źle szukałam