Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 11:48, 18 cze 2013

Wieloszka napisał(a)
Altana wymiata, ale lawendy przebijają absolutnie WSZYSTKO!!!

one mnie również obezwładniają .....
Joaska 12:00, 18 cze 2013

Sylwia czyli podlewasz wyłącznie magiczną 1 w miesiacu, a florowitem tez raz ale pryskasz dolistnie?
Bo ja się zastanwaiałam czy mogę stosować 1 raz w miesiacu magiczna a pomiędzy podlewac biohumusem... ale chyba to nie ma sensu biohumusem zrobie dolistnie
Syla 13:07, 18 cze 2013

Joaska napisał(a)
Sylwia czyli podlewasz wyłącznie magiczną 1 w miesiacu, a florowitem tez raz ale pryskasz dolistnie?
Bo ja się zastanwaiałam czy mogę stosować 1 raz w miesiacu magiczna a pomiędzy podlewac biohumusem... ale chyba to nie ma sensu biohumusem zrobie dolistnie

Pod thuje smaragd zastosowałam nawóz granulowany na wiosnę doglebowo (raz w sezonie) ..... całą resztę roślin doglebowo raz w miesiącu magiczną siłą do sierpnia .... natomiast florowit dolistnie (oprysk) dwa razy w sezonie na dosłownie wszystkie rośliny ....

Biohumus stosuję doglebowo raz w sezonie wiosną .....
Joaska 14:24, 18 cze 2013

Syla napisał(a)

Pod thuje smaragd zastosowałam nawóz granulowany na wiosnę doglebowo (raz w sezonie) ..... całą resztę roślin doglebowo raz w miesiącu magiczną siłą do sierpnia .... natomiast florowit dolistnie (oprysk) dwa razy w sezonie na dosłownie wszystkie rośliny ....

Biohumus stosuję doglebowo raz w sezonie wiosną .....

Dzięki
To ja też jakiś schemat sobi emuszę wypróbować dla tych moich doniczek, wiadomo w doniczkach roślinki są bardziej żarłoczne
malkul 15:01, 18 cze 2013

Syla lecę sobie twój pierwszy wątwek do kilku dni i wyczytałam ze miałaś plan sam robić murki. Na czym stanęło, robiłaś sama?
grazyna 15:09, 18 cze 2013

Wow, cóż tu więcej rzec można ! Wszystko na Tip Top
A jest taka róża (łososiowa) o nazwie Tip Top, polecam, bezproblemowa
Syla 15:14, 18 cze 2013

Joaska napisał(a)

Dzięki
To ja też jakiś schemat sobi emuszę wypróbować dla tych moich doniczek, wiadomo w doniczkach roślinki są bardziej żarłoczne

schemat konieczny !!! i dużo pomaga w organizacji
Syla 15:54, 18 cze 2013

malkul napisał(a)
Syla lecę sobie twój pierwszy wątwek do kilku dni i wyczytałam ze miałaś plan sam robić murki. Na czym stanęło, robiłaś sama?

miałam robić murki suche .... potem murki na zaprawie .... a teraz będę robić gabiony tzn nie ja .... ja będę obserwatorem
Syla 15:55, 18 cze 2013

grazyna napisał(a)
Wow, cóż tu więcej rzec można ! Wszystko na Tip Top
A jest taka róża (łososiowa) o nazwie Tip Top, polecam, bezproblemowa

róża ale do donic .... szczepiona na pniu i w kolorze czerwonym ? aaaa i bezproblemowa .... jest taka ?
Syla 18:59, 18 cze 2013

prace z dzisiejszego dnia
obiekt II - ruszyło ocieplenie wraz z układaniem kamienia na jednej z zewnętrznych ścian

obiekt I - dostał część konstrukcji