Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Krakus 11:52, 19 maj 2014

Syla napisał(a)

Bajkowo nas szokujesz....
agam 12:29, 19 maj 2014

Syla mam prośbę wielką. Pisałaś gdzieś że masz przed rh tawułki. Możesz zrobić zdjęcie tego miejsca, proszę . Musze przesadzić moje tawułki i mam do korekty rabatkę z rh może coś stworzę mądrego .
Alisonek 12:45, 19 maj 2014

Syla normalnie cudownie!!!! feeria barw to mało powiedziane!!!Super!!!
Syla 15:21, 19 maj 2014

agam napisał(a)
Syla mam prośbę wielką. Pisałaś gdzieś że masz przed rh tawułki. Możesz zrobić zdjęcie tego miejsca, proszę . Musze przesadzić moje tawułki i mam do korekty rabatkę z rh może coś stworzę mądrego .

Całej rabaty nie pokażę , bo tak jak nadmieniłam kiedyś .... mam przekładaną kostkę brukową i wszędzie gdzie możliwe upycham bajzlownik A to co udało mi się uchwycić nie pokazując bałaganu zamieszczam

Tawułkami zakrywam "nagi" spód rośliny choć zaczynają się pojawiać poprzez wyłamywanie młodych liścianych przyrostów

To taki eksperyment dlatego nie mam ich dużo .
polinka 15:39, 19 maj 2014

Wstyd mi strasznie, że tyle czasu już na forum jestem a jeszcze nie witałam się u Ciebie. Czytałam od czasu do czasu ale przyznaje, że na bieżąco nie byłam. Od dzisiaj obiecuję poprawę i nadrobię choć pismo obrazkowe w Twoim inspirującym ogrodzie
Pozdrawiam
Syla 15:51, 19 maj 2014

polinka napisał(a)
Wstyd mi strasznie, że tyle czasu już na forum jestem a jeszcze nie witałam się u Ciebie. Czytałam od czasu do czasu ale przyznaje, że na bieżąco nie byłam. Od dzisiaj obiecuję poprawę i nadrobię choć pismo obrazkowe w Twoim inspirującym ogrodzie
Pozdrawiam

Wybaczam tylko mnie nie nie zawiedź - żarcik oczywiście ..... Zapraszam do obrazków , zdecydowanie szybciej a w razie ogrodniczych wątpliwości zachęcam do czytania
Syla 15:53, 19 maj 2014

Alisonek napisał(a)
Syla normalnie cudownie!!!! feeria barw to mało powiedziane!!!Super!!!

Hej Alisonek ! w kolorach się odnajduję ....dodają mi energii.....Dzisiaj próbowałam się zmierzyć z chwastami .... hmmm kapeczkę zrobiłam
Syla 15:55, 19 maj 2014

WilczaGora napisał(a)
ale przepięknie ...
uwielbiam zdjęcia z Twojego ogrodu

Dziękuję za odwiedzinki .... Gnębię M-a o takie coś do makro Mój Kubuś zachwycał się u Ciebie biedronkami , dobrze , że nie pytał o to co one tam robiły
Syla 15:57, 19 maj 2014

Milena7770 napisał(a)
Witaj Syla, tak u Ciebie cudownie, że oczu nie mogę oderwać. Ta bujność, gęstość roślin, ach ..... rozmarzyłam, po takich zdjęciach mój zaczątek ogrodu wydaje mi się taki goły.

Czym pryskasz teraz na grzyba ? Opryskujesz wszystko jak leci ?

Zakupiłam Topsin .... Może uda mi się wieczorkiem prysnąć wszystkie rośliny - jak leci
dominika_rew 15:58, 19 maj 2014

Sylwia, dzięki Twojej inspiracji, którą się zaraziłam dawno temu, mam w końcu Nove Zembale co prawda w tym roku jeszcze nie powalają, ale daję im czas zastanawiam się tylko co do nich jeszcze dosadzić...są tam już małe sadzonki frosted curls, ale brakuje czegoś wyższego...jak będziesz miała chwilkę, to wpadnij, może będziesz miała jakiś pomysł