Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 09:09, 02 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Sylwia tę bajzlownię na ogrodzie też chętnie bejrzymy. Potem będą gotowe fotki na metamorfozy - przed i po

Dwa wątki które mam są dla mnie jak album pamiątkowy dla potomnych tyle zdjęć i w kolejności poukładne i tyle się zmieniało i jeszcze się zmieni .... Będzie co wspominać
nieszka 09:12, 02 mar 2013

Syla napisał(a)

Dostałam zwrot przesyłki dzisiaj rano .... bardzo chciałam pomóc ..... Matko jaka pogoda dzisiaj !!!

U mnie też!!!!!!
Aż chce się żyć. Piękne słońce i błękitne niebo!!!
Madzenka 09:16, 02 mar 2013

Melduję, że u mnie też
alinak 09:48, 02 mar 2013

ja tez zmykam do ogródka .....wpadłam , bo myślałam że już coś działają u ciebie . nie zapomnij nam ofocić relacje - nawet bajzel . wiesz że my też zbieramy przez to doświadczenia .jak skończysz to masz mnie jako pierwszego intruza w ogrodzie - nie popuszczę . buziaczki . zmykam bo słonko świeci mi do okna
Juzia 10:01, 02 mar 2013

To chyba moja wczorajsza piękna pogoda poszła sobie do Was...
Syla 10:02, 02 mar 2013

alinak napisał(a)
ja tez zmykam do ogródka .....wpadłam , bo myślałam że już coś działają u ciebie . nie zapomnij nam ofocić relacje - nawet bajzel . wiesz że my też zbieramy przez to doświadczenia .jak skończysz to masz mnie jako pierwszego intruza w ogrodzie - nie popuszczę . buziaczki . zmykam bo słonko świeci mi do okna

dzisiaj zrobię zdjątka .... i zamieszczę .... Alinko nie jako intruz ale jako gość !!! a zresztą u mnie goście mają się czuć jak u siebie w ogrodzie jeszcze śnieg i błoto .... musimy poczekać chwilkę aby to odrobinkę przeschło bo inaczej samochód się utopi
Syla 10:04, 02 mar 2013

Dziewczyny to słońce tak krąży , ale dobrze , sprawiedliwie nas wszystkich rozpieszcza
Gardenarium 10:20, 02 mar 2013

Syla, ja też mam dzisiaj słoneczko, choć zimne jakieś. Wszystko idzie do przodu, druciana ogrodniczka rządzi
Mam zamiar rozrzucić placki śniegowe żeby szybciej te resztki stopniały, widziałaś u Kondzia krokusy?

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 10:56, 02 mar 2013

Macham hi hi
Syla 10:59, 02 mar 2013

Gardenarium napisał(a)
Syla, ja też mam dzisiaj słoneczko, choć zimne jakieś. Wszystko idzie do przodu, druciana ogrodniczka rządzi
Mam zamiar rozrzucić placki śniegowe żeby szybciej te resztki stopniały, widziałaś u Kondzia krokusy?

U Kondzia krokusiki rządzą , ten jego nastruj "hihi" jest niepowtarzalny w jego wydaniu .....

A u Ciebie , widziałam , widziałam Danuś ..... Twoja nowa lokatorka ogrodowa napiszę ,że ogrodowo króluje ! .... zastanawiam się jakie obiejmie stanowisko w "nie tylko bukszanowym"

Ja również zbieram się do ogrodu ..... porozstawiałam chłopaków po kontach ogrodowych i sama uciekam do swojego również mam w planie pozbycie się śniegu

Całuję i ściskam !!! (u mnie w cieniu +6 a w słońcu nie mam pojęcia .... ale ciepło bardzo jest