Dwa wątki które mam są dla mnie jak album pamiątkowy dla potomnych tyle zdjęć i w kolejności poukładne i tyle się zmieniało i jeszcze się zmieni .... Będzie co wspominać
ja tez zmykam do ogródka .....wpadłam , bo myślałam że już coś działają u ciebie . nie zapomnij nam ofocić relacje - nawet bajzel . wiesz że my też zbieramy przez to doświadczenia .jak skończysz to masz mnie jako pierwszego intruza w ogrodzie - nie popuszczę . buziaczki . zmykam bo słonko świeci mi do okna
dzisiaj zrobię zdjątka .... i zamieszczę .... Alinko nie jako intruz ale jako gość !!! a zresztą u mnie goście mają się czuć jak u siebie w ogrodzie jeszcze śnieg i błoto .... musimy poczekać chwilkę aby to odrobinkę przeschło bo inaczej samochód się utopi
Syla, ja też mam dzisiaj słoneczko, choć zimne jakieś. Wszystko idzie do przodu, druciana ogrodniczka rządzi
Mam zamiar rozrzucić placki śniegowe żeby szybciej te resztki stopniały, widziałaś u Kondzia krokusy?
U Kondzia krokusiki rządzą , ten jego nastruj "hihi" jest niepowtarzalny w jego wydaniu .....
A u Ciebie , widziałam , widziałam Danuś ..... Twoja nowa lokatorka ogrodowa napiszę ,że ogrodowo króluje ! .... zastanawiam się jakie obiejmie stanowisko w "nie tylko bukszanowym"
Ja również zbieram się do ogrodu ..... porozstawiałam chłopaków po kontach ogrodowych i sama uciekam do swojego również mam w planie pozbycie się śniegu
Całuję i ściskam !!! (u mnie w cieniu +6 a w słońcu nie mam pojęcia .... ale ciepło bardzo jest