Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Malgosik 20:19, 25 wrz 2014

dubel
agniecha973 20:41, 25 wrz 2014

Jaki roz... eee... bałagan!!! Przeraziły mnie te pierwsze zdjęcia. Mocne nerwy trzeba mieć. Bosko.
I tak nie wierzę, że długo pobujasz się na tym hamaku. Przecież Ty masz góralską krew, zamęczysz się
Pozdrówka
Gardener27 20:48, 25 wrz 2014

Oj długo czekałem na te zdjęcia ...ale było warto Trawnik idealny jak na boisku podczas mistrzostw Jednym słowem perfekcja

Pozdrawiam
Syla 21:04, 25 wrz 2014

Zielona napisał(a)
Zrobiłaś w tym roku baaaardzo dużo... A gdyby podsumować ostatnie dwa lata...? Ech... czapki z głów. Niech trawka pięknie się przyjmuje, a Tobie naprawdę należy się odpoczynek.

PS I masażysta na wyłączność

Tyle już za mną i niewiele przede mną ... Dlatego , tym co niewiele będę się delektować

Pozostał do zrobienia warzywnik i tu ukłon w stronę mojego M-usia + trzy-komorowy kompostownik , bo poprzedni się rozlatuje po przenosinach
Plaża żwirkowa czyli powiększenie obecnego placu no i nasadzenia żywopłotowe w ciągu dalszym oraz przemeblowanie na niektórych rabatkach

Może się jeszcze uda to wszystko ogarnąć przed zimą ??? bo tak straszą , że szybko ???

O masażyście na razie pomarzę
Syla 21:05, 25 wrz 2014

Malgosik napisał(a)
ależ miałaś wykopki
widać jak ważny jest trawnik
bez niego to się rośliny nie zaprezentują

Małgoś , śmiem twierdzić na podstawie zamieszczonych zdjęć , że trawnik jest najważniejszy .... Tak jak napisałaś , że rośliny bez niego marnieją w oczach
Syla 21:12, 25 wrz 2014

agniecha973 napisał(a)
Jaki roz... eee... bałagan!!! Przeraziły mnie te pierwsze zdjęcia. Mocne nerwy trzeba mieć. Bosko.
I tak nie wierzę, że długo pobujasz się na tym hamaku. Przecież Ty masz góralską krew, zamęczysz się
Pozdrówka

Noooo , było przerażenie ... a jeszcze mało sprzyjająca pogoda , gdzie po wykopaliskach mus było czekać aż przestanie lać .... Obawiałam się również , że w między czasie zasypią mnie liście z sąsiadujących starych lip .... Dreszczyk emocji za mną ... teraz jedynie banan

Zauważyłam , że ostatnio bardziej podoba mi się leżenie
Zielona 21:13, 25 wrz 2014

Syla napisał(a)

Pozostał do zrobienia warzywnik i tu ukłon w stronę mojego M-usia + trzy-komorowy kompostownik , bo poprzedni się rozlatuje po przenosinach
Plaża żwirkowa czyli powiększenie obecnego placu no i nasadzenia żywopłotowe w ciągu dalszym oraz przemeblowanie na niektórych rabatkach

Może się jeszcze uda to wszystko ogarnąć przed zimą ??? bo tak straszą , że szybko ???

O masażyście na razie pomarzę

I to się nazywa "koniec prac" "niewiele do zrobienia". Ty nigdy nie usiądziesz bez wymyślania, po co wstać?
Syla 21:13, 25 wrz 2014

Gardener27 napisał(a)
Oj długo czekałem na te zdjęcia ...ale było warto Trawnik idealny jak na boisku podczas mistrzostw Jednym słowem perfekcja

Pozdrawiam

Szkoda tylko , że zima za pasem ... No nic, taka kolej rzeczy
Madzenka 21:14, 25 wrz 2014

Trawnik boski, ideał.
Syla Ty jeszcze chcesz coś przed zimą robić? O matko uciekam...
Syla 21:14, 25 wrz 2014

Zielona napisał(a)

I to się nazywa "koniec prac" "niewiele do zrobienia". Ty nigdy nie usiądziesz bez wymyślania, po co wstać?

Wiem, wiem .... Zawsze mi się wydaje , że jak zrobię to już z głowy .... Wiadomo , że znajdą się kolejne prace .... Tak to już jest