Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 10:18, 10 mar 2015

Ewa napisał(a)
Sylwia Twój ogród jak w bajce. Czekam na wiosenne zdjęcia

Ewuś , miło mi , że pamiętasz o mnie , że zaglądasz
Syla 10:39, 10 mar 2015

Nadia - ogród to ciężka praca .... moje łokcie i kolana coś o tym wiedzą , nie wspominając o kręgosłupie .... Na forum to mój 5 rok Dziękuję , że poświęciłaś czas na pierwszy wątek - niezłe wyzwanie Zachęcam do oglądania obrazków (będzie to krócej trwało) pozdrawiam

Jeśli coś szczególnie Ci się podoba to śmiało pytaj ... Zawsze można przemycić do siebie

Ren - dziękuję za miłe , ciepłe słowa .... Pielęgnacja również wymaga pracy i wysiłku ... a myślałam , że będzie łatwiej
Ogrodowo sezon rozpoczęłam dopiero wczoraj ... Zabrałam się za ścinanie traw (miskanty) ... Zauważyłam , że wypuszczają pierwsze świeże źdźbła ...

Tomekm - dziękuję za wizytę Zaglądaj proszę dalej o ile nadal to co robię będzie interesujące .... Jak się pojawią rośliny w szkółkach , mam nadzieję , że coś przygarnę i dokończę to co skończone jeszcze nie jest pozdrawiam i ciągle zapraszam

Makkasia - będę uzupełniać .... Bateria w aparacie padła , czekam na dostawę nowej ... U mnie ostatnio wszystko dłużej trwa .... dlatego uprasza się o cierpliwość buziak mój Ty kibicu Dziękuję za dotychczasowe wsparcie ....

Marta - zaglądnę w wolnej chwili do Ciebie .... Do choiny kanadyjskiej , jeśli poprowadzisz ją w formie żywopłotu wydaje mi się , że pasują wszystkie rośliny ... Będzie robić za tło .... Czy masz jakieś preferencje poza brzozami i wrzosowiskiem ? Jeśli takie zestawienie to jak najbardziej oby tylko wrzosy miały wystarczająco dużo światła ?... Lubią sucho to brzozy im w tym pomogą bo to "pijusy" ...ale pomyśl o świetle ... Trawy sobie poradzą o ile będziesz podlewać .... Mój gaik brzozowy ma teraz nawodnienie i już nie będę martwić się o wodę , tam zawsze było sucho pomimo codziennego podlewania podczas upałów

Effa - nie miej żalu ... nie sposób każdemu pomóc mimo najszczerszych chęci Skonkretyzuj miejsce i preferencje ... podaj linka to wpadnę na kawę

Pamajo
- takich gości , aby więcej ... rozgość się ... za chwilkę wyrzucę na zewnątrz wypoczynek ... teraz muszą wystarczyć leżaczki ściskam i dziękuję
Syla 10:41, 10 mar 2015

Mala_Mi napisał(a)
Oj.. też piszę się pod petycją... za mało..zdecydowanie za mało....
Ale dobrze, że i tyle jest... Zajrzę jeszcze nie raz do wizytówki..
Awarek fajny... i Ty zawsze idziesz na całość. My tu szukamy fotek gdzie wygalamy ciutke młodziej, mniej zmarszczek, tak kilka latek mniej, a Ty od razu poszłaś po bandzie Ale jak szaleć to szaleć

Avatarek wymienię .... bo ja takim smutasem już nie jestem
Syla 10:42, 10 mar 2015

Krys napisał(a)
Wow avatarek fajny,ale wizytówka to juz megaa ladna,choc popieram Tess zdecydowanie za mało zdjęc

W nowym sezonie nowe zdjęcia ..... obiecuję ....

Teraz uciekam pościnać to i owo w ogrodzie ....

Syla 10:42, 10 mar 2015

Miłego dzionka dla zaglądających !!!!!!!!!!!!!!!
lindsay80 10:44, 10 mar 2015

Sylwia,
też tu nieustannie zaglądam i czekam na fotki wiosenne.
Wiele już wątków przejrzałam w poszukiwaniu pomysłów na swoje rozterki ogródkowe i do Twojego ogrodu wracam bo trafia idealnie w mój gust.
Chciałabym Twoją rabatą z RH CW troszkę zainspirować się u siebie przed domem... z pomocą dziewczyn zaczyna się już klarować jakiś pomysł.
A tak przy okazji ponieważ całkiem niedawno pojawiły się zdjęcia szałwii, czy Ty Sylwia, masz może jej nasionka na zbyciu? Albo napisz proszę (pewnie gdzieś to było opisane w wątku ale już nie kojarzę) czy swoją szałwię kupowałaś w sadzonkach czy pozyskałaś z własnego siewu?
iwka 10:57, 10 mar 2015

Witaj Sylwia, powiedz tak mniej więcej jaką szerokość mają Twoje gabiony?
Efffa 12:01, 10 mar 2015

Sylwia coś mi się pomyliło z cytatem...

Sylwuś jak mogłaś pomyśleć,że mogłabym mieć żal do Ciebie, nigdy w życiu, przecież i tak na swoim wątku dajesz nam mnóstwo inspiracji,porad, i zdjęc, które tez wymagają Twojego czasu, które będę przenosić do siebie, za które jestem Ci bardzo wdzięczna, więc nie naciskam...bardzo Ci dziękuję, że dzielisz się z nami Twoim cudniastym ogrodem...
Borbetka 14:37, 10 mar 2015

Śliczna ta szałwia, w tym roku to będzie dopiero występ.
beata_kulesza 14:57, 10 mar 2015

Syluś dziękuję za info i fotki jak będą wypuszczać to daj znać