Podsypywanie ziemią do trawy ?????... Nooo ....teraz Ty zaskoczyłaś mnie .. Tego jesze nie robiłam ... Ja jesze biohumus ,żeby tej glinie pomóc próchnicą.. Ale ziemią do trawy ..... Fiu, fiuuuuuu
Kartę jeszcze muszę kupić ... Kupiłam hybrydę komórki i aparatu , bo stwierdziłam ,że nie ma sensu na szybciora coś kupować , bo zanim bym się nauczyła...aaaaaa
Moj dziadek teź tak kiedyś zrobił ... Pojechał ze swoją córką (a moją ciocią ) pierszy raz nad morze z nowym aparatem i bardzo chciał to wszytsko uwieczńić... Woda była lodowata ,a Ciotka wręcz nienawidzi wody.. .. Dziadek musiał się nieżle nagimnastykować , by ją nakłonić ,żeby do Bałtyku wlazła .. Potem pstryku , pstryku.. A jak juz byli kawał drogi stamtąd to się zorientował,że osłony obiektywu nie zdjął ... I tyle było z tych zdjęć
Noo własnie ... Ja mam przejściówkę 10 w jednym , bo już ją ekpsloatowałam nieraz czy teź oni nie mogli wszędzie takich samych gniazdek porobić ??... Poszaleli ludziska czy cuś ??
I uwazajcie na krany ponieważ maja dwa, z goracą i zimna woda hehehe można się poparzyć. Na ulicy tez chaos trzeba miec oczy dookoła głowy kazdy jeździ i chodzi jak chce, tam sie nie czeka na zielone tylku sruuuu przez drogę
.. Pzrypomniałas mi o tych kranach.... Ale tak naprawwdę jak oni myją łapki ??? W zimnej czy w gorącej ???.. Czy ta gorąca to taka ,że można bez problemu sie umyć