Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 13:43, 16 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ela u nas też patelnia Macham

Cześć Madzenko .., ja odmachiwuję ... Wiesz ,że ja na Ciebie czekam ,,prawda ??

U nas też ładnie
gierczusia 13:51, 16 cze 2013

zawitka napisał(a)
Witaj Elu ---no to robimy napad na Jurajski pozdrówkaMoja lobelia dla Ciebie za chęci.

Halinko .. Witaj u mnie ... Ja tam chętnie bym napad na jurajski zrobiła , tym bardziej ,że mam stosunkowo blisko.. To nie to co Rzeszów , czy Słupsk ..

Tylko tak bez zgody Gospodyni ... Noooo , nie może być. ... Ale może kiedyś .. Kto wie ???

A za lobelię dziękuję , jest śliczna
gierczusia 13:54, 16 cze 2013

Bea napisał(a)
Elu macham.

Trzymam kciuki za bluszcza i będę wypatrywać na drodze auta z naklejką

Ja też trzymam kciuki za bluszcza... Jeśli będzie okazja i nie będzie to stanowiło kłopotu , to może zapytaj Danusię jaką to Ona ma odmianę bluszczu na tym swoim ogrodzeniu....

Aaa.. Naklejka ... Kcesz ????

Ps. Opelek w kolorze szampana
gierczusia 13:58, 16 cze 2013

asc napisał(a)
Gierczuś..... zacofana jestem wybacz..... M skasował się doczytałam, krupniok mnie ominął... ogród masz z gumy.. i gratki na 500

Acha, wczoraj przyjechał synowcia zobaczyła gierczusiowe donice i tylko stwierdziła.... "ale super te donice" Oni nic o akcji donica wcześniej nie wiedzieli..

Anuś .. Ja siem cieszem ,że jesteś , zawsze .. Ogród z gumy bardzo bym kciała , ale Real nie jest tak łaskawy .. Na krupnioka zapraszam serdecznie jak będziesz miała ochotę i możliwości logistyczne

I cieszę się , że donice się podobają ... Bardzo się cieszę ... A akcja .. Hmmm .. Była zaplanowana i przeprowadzona iście profesjonalnie ...

Aaa.. I za gratki i kfffiatucha dziękuję
Bea 14:08, 16 cze 2013

Naklejkę kcem - ale to przy okazji.

Jak ja lubię kolor szampana - to taki szykowny kolor.

Będę się rozglądać.

O bluszczu będę pamiętać, jak pojadę.

Czy ty będziesz jechać do Pisarzowic sama, bo czytam, że jakaś kontuzja się przydarzyła?

Chyba była śliska trawa, jak znam życie.

Przekż M życzenia szybkiego powrotu do zdrowia.

gierczusia 14:08, 16 cze 2013

I parę migawek z mikro

Ten wicek zachwyca mnie nieustannie

Mozga kwitnie ...

Mój Tulipanowiec wreszcie przestał stajkować i wziął się do roboty ..aaa.. To znaczy do rośnięcia

I jestem wielką fanką runianki .. Ładne listeczki przez calusi rok , czyli to co Tygryski lubią najbardziej

gierczusia 14:12, 16 cze 2013

Bea napisał(a)
Naklejkę kcem - ale to przy okazji.

Jak ja lubię kolor szampana - to taki szykowny kolor
Będę się rozglądać.
O bluszczu będę pamiętać, jak pojadę.
Czy ty będziesz jechać do Pisarzowic sama, bo czytam, że jakaś kontuzja się przydarzyła?
Chyba była śliska trawa, jak znam życie.
PPrzekż M życzenia szybkiego powrotu do zdrowia.

Beatko .. W takim razie naklejkę jedną dla Ciebie specjalnie odkładam .. Dzięki za pomoc w sprawie bluszczu , zresztą na Ciebie zawsze można liczyć ... Będę jechała do Pisarzowic sama bo chłop z gipsem raczej nie da rady...( rozgrywki firmowe )... A za życzonka zdrówka dziękuję. , przekażę oczywiście :

Haha , ale telegraficzny skrót
Bea 15:12, 16 cze 2013

finka napisał(a)
a ja mam takie pytanie> którą odmianę Bluszczu pospolitego masz Danusiu na frontowej ścianie muru? Nie przypala go mróz?

To bluszcz z odzysku, mam tam różne bluszcze, ale tego najwięcej i ma ogromne liście, ale odmiany nie znam. Wyrwaliśmy go z siatki u naszej klientki i posadziłam same karpy.

znalazłam - bluszcz bezimienny
Urszulla 15:30, 16 cze 2013

Ciekawa jestem jak Ci się tulipanowiec weźmie za rośnięcie na Mikro..skali będzie efekt piorunujący
Ja też jestem wielbicielką runianki...jak będziesz miała jej nadmiar przyjmuję każdą sadzonkę
gierczusia 17:58, 16 cze 2013

Bea napisał(a)

To bluszcz z odzysku, mam tam różne bluszcze, ale tego najwięcej i ma ogromne liście, ale odmiany nie znam.

znalazłam - bluszcz bezimienny

.. To jakaś nowatorska odmiana ..,

dzieki Beatko ... Może to ten sam , który kupiłam.. Wielgachne liście , to prawda