Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 13:21, 05 sie 2013

Z tymi cisami jest jakiś szał .. Alo nie ma , albo cena nie ta , albo nie chcą daleko wysyłać..aaaa.. Katastroffa ... Taraz namierzyałm 90-100 cm , za 40 zł.. Z mazowieckiego , a transport albo 120 albo jak więcej to 240... Paleta.. I znów czekam na info

A może ktoś ich zna ??

http://www.sadowniczy.pl/product-pol-110396-Cis-posredni-Hicksii-wys-90-100cm.html
Bea 13:28, 05 sie 2013

Jedziemy jutro na giełdę?
ka1sia 13:32, 05 sie 2013

Eluś, nie wycinaj kwiatów rozchodnika, no coś Ty jesień i tak przyjdzie
A po cisy to musisz do Kielc przyjechac, innej mozliwości nie widzę
Buziole
gierczusia 13:39, 05 sie 2013

Bea napisał(a)
Jedziemy jutro na giełdę?

Beatko .. Właśnie się wczoraj na giełdę umówiłam z koleżanką ... Może się tam celniemy ???.. Szkoda ,że nie wiedziałam wcześniej ,że się wybierasz ....nie popuszczę tych cisów ., chcę mieć i już
gierczusia 13:42, 05 sie 2013

ka1sia napisał(a)
Eluś, nie wycinaj kwiatów rozchodnika, no coś Ty jesień i tak przyjdzie
A po cisy to musisz do Kielc przyjechac, innej mozliwości nie widzę
Buziole

Kaśka .. Piękny ten awatarek ... Spotkaniowy ...

A po ile Wy tam macie te cisy ?? .. Serio tak tanio , czy taki wybór ??

A kwiatów rozchodnika oczywiście ,że nie wytnę , cho gdyby to miało opóźnić przyjście jesieni , to pewnie byłabym w stanie tak się poświęcić
Buziaki slę
Bea 13:43, 05 sie 2013

Może - ja jeszcze nie wiem kiedy się pozbieram, ale raczej wcześniej niż późnej.

Cisy sprawa priorytetowa.

gierczusia 13:55, 05 sie 2013

Bea napisał(a)
Może - ja jeszcze nie wiem kiedy się pozbieram, ale raczej wcześniej niż późnej.

Cisy sprawa priorytetowa.

Właśnie dlatego kcialam z Tobą jechać , bo masz podobny tryb zakupowy jak ja .... A teraz to mam umówioną zbiórkę na 6:30 .... Widziałaś już cosik takiego ??

Dlatego musimy zgadywać się troszku z wiąkszym wyprzedzeniem , choć wiem ,że podobnie jak ja nie lubisz planować...

A te cisy .. Ja Ci powiem ,że one mnie trzymają i nie puszczają .. Czekam co będzie jutro , bo gdyby metrowy i gęsty hicksii z donicy był za 40 zł i transport za 120 zł za wszystko to bym się była w stanie skusić.. Tym bardziej ,że Kobitka mi powiedziała ,że ja chyba zbyt gęsto oszacowałam ilość .. Jutro coś będę wiedziała

Bea 14:00, 05 sie 2013

Ela tak wcześnie zbiórka

to ja nawet tak wcześnie nie jeżdżę

to raczej trudno będzie się spotkać

Chyba, że ta zbiórka dużo przed Giełdą i będzie kwadrans na dojazd

Ile tych cisów przewidujesz
ka1sia 14:12, 05 sie 2013

gierczusia napisał(a)

Kaśka .. Piękny ten awatarek ... Spotkaniowy ...

A po ile Wy tam macie te cisy ?? .. Serio tak tanio , czy taki wybór ??

A kwiatów rozchodnika oczywiście ,że nie wytnę , cho gdyby to miało opóźnić przyjście jesieni , to pewnie byłabym w stanie tak się poświęcić
Buziaki slę

Ela, dawno w szkółce nie byłam, ale pamiętam cisy po 15zł, ładne, wys.ok.60cm, różne gatunki były
boguslawa_ma... 14:24, 05 sie 2013

Elu zaglądam i pozdrawiam