dzisiaj szałera komarom zrobiłam... może choć trochę szlag ich trafi bo planujemy jutro posiedzieć wieczorkiem... Pozdrawiam upalnie - chyba siem już ciut przyzwyczaiłam do upałów nie do komarów
Aleś naprodukowała tych stron?....a ja nadążyć nie mogę....czekam na efekty Twojej reanimacji trawnika...i kolor rozchodnika mnie interesuje, ciut martwi mnie info,że to już kwitnąć zaczynają, znaczy jesień idzie?...zawsze to koniec sierpnia początek września były rozchodniki......buziaki przesyłam....i znowu smaka na pavlową Dziewczyny mi narobiły, a moje maliny dopiero kwitnąć zaczynają...buziam weekendowo
Nooo , niestety .. Facet jakiś dziwny , niepozbierany ..nie umiałam się z ńim dogadać.. Coś kombinuje , prosiłam o fotkę roślin i ocenę kosztów transportu i cosik się wije...
A z współpracy z takimi firmami nigdy u mnie nic dobrego nie wyszło, więc ja chucham na zimne
Julciu .. To Bea reanimowała trawnik , ja nie... Zamówiłam na spółkę z Beatką yarę ( dzięki Tobie nota bene ) i już pierwszy raz wyrąbałam sobie i patrzę na moją zieloną trawkę i się raduję ... Dodatkowo jak był facet od trawy i nawadniania to powiedział ,że mam amistarem wyrąbać , bo mam grzyba na trawniku.. Tak więc był najpierw amistar, potem przerwa , potem yara... Noo i teraz mam trawnik coraz ładniejszy .. Jeszcze pracuję nad opanowaniem kancików ,ale to tak na spokojnie
Myślę co z tym rozchodnikiem.. Serio jesień zapowiada ??... Aaa... To ja tak nie kcem ... Obetnę kwiaty i juszzzzz