Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 17:45, 03 sie 2013

Bea napisał(a)

Ela, a dadzą radę one przybyć całe

Nie wiem Beatko .. Wysłałam zapytanie o wyższe rosliny , fotkę i transport , czekam na odpowiedż
gierczusia 17:46, 03 sie 2013

Enya73 napisał(a)
Pozdrowienia znad Adriatyku Dotarliśmy szczęśliwie i odpoczywamy po podróży, a potem czeka nas w końcu relaks i przygoda Buziaki

Dobrej zabawy
anna_g 21:45, 03 sie 2013

gierczusia napisał(a)

Aaaa... Czili nasza śpegujeszzzzz ...

Buziam Aneczko ... Masz jakowyś odkurzacz na te komary ?? bo u nas żrą niemiłosiernie
P

A jak... Kobieta - szpieg...

dzisiaj szałera komarom zrobiłam... może choć trochę szlag ich trafi bo planujemy jutro posiedzieć wieczorkiem... Pozdrawiam upalnie - chyba siem już ciut przyzwyczaiłam do upałów nie do komarów
anna_g 21:51, 03 sie 2013

23 złote za takie duże cisy to chiba bardzo dobra cena co nie? ciekawa jestem co ci odpowiedzą
JulkAd 21:53, 03 sie 2013

Aleś naprodukowała tych stron?....a ja nadążyć nie mogę....czekam na efekty Twojej reanimacji trawnika...i kolor rozchodnika mnie interesuje, ciut martwi mnie info,że to już kwitnąć zaczynają, znaczy jesień idzie?...zawsze to koniec sierpnia początek września były rozchodniki......buziaki przesyłam....i znowu smaka na pavlową Dziewczyny mi narobiły, a moje maliny dopiero kwitnąć zaczynają...buziam weekendowo
Madzenka 22:06, 03 sie 2013

Ja też za tobą nie nadążam ilość stron odwrotnie proporcjonalna do wielkości ogrodu i wprost do zagęszczenia ogrodu

Buziam w ten gorący wieczór
gierczusia 13:09, 05 sie 2013

anna_g napisał(a)
P

A jak... Kobieta - szpieg...

dzisiaj szałera komarom zrobiłam... może choć trochę szlag ich trafi bo planujemy jutro posiedzieć wieczorkiem... Pozdrawiam upalnie - chyba siem już ciut przyzwyczaiłam do upałów nie do komarów

Anuś ... I jak ?? Pomógł szałer anti kommarroo ??... Mam nadzieję ,że tak i że w weekend skorzystaliśie z uroków ogrodu .. Buziaki
gierczusia 13:11, 05 sie 2013

anna_g napisał(a)
23 złote za takie duże cisy to chiba bardzo dobra cena co nie? ciekawa jestem co ci odpowiedzą

Nooo , niestety .. Facet jakiś dziwny , niepozbierany ..nie umiałam się z ńim dogadać.. Coś kombinuje , prosiłam o fotkę roślin i ocenę kosztów transportu i cosik się wije...

A z współpracy z takimi firmami nigdy u mnie nic dobrego nie wyszło, więc ja chucham na zimne
gierczusia 13:16, 05 sie 2013

JulkAd napisał(a)
Aleś naprodukowała tych stron?....a ja nadążyć nie mogę....czekam na efekty Twojej reanimacji trawnika...i kolor rozchodnika mnie interesuje, ciut martwi mnie info,że to już kwitnąć zaczynają, znaczy jesień idzie?...zawsze to koniec sierpnia początek września były rozchodniki......buziaki przesyłam....i znowu smaka na pavlową Dziewczyny mi narobiły, a moje maliny dopiero kwitnąć zaczynają...buziam weekendowo

Julciu .. To Bea reanimowała trawnik , ja nie... Zamówiłam na spółkę z Beatką yarę ( dzięki Tobie nota bene ) i już pierwszy raz wyrąbałam sobie i patrzę na moją zieloną trawkę i się raduję ... Dodatkowo jak był facet od trawy i nawadniania to powiedział ,że mam amistarem wyrąbać , bo mam grzyba na trawniku.. Tak więc był najpierw amistar, potem przerwa , potem yara... Noo i teraz mam trawnik coraz ładniejszy .. Jeszcze pracuję nad opanowaniem kancików ,ale to tak na spokojnie

Myślę co z tym rozchodnikiem.. Serio jesień zapowiada ??... Aaa... To ja tak nie kcem ... Obetnę kwiaty i juszzzzz

Buziam .. GoRrrąco
gierczusia 13:17, 05 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ja też za tobą nie nadążam ilość stron odwrotnie proporcjonalna do wielkości ogrodu i wprost do zagęszczenia ogrodu

Buziam w ten gorący wieczór

H-ahaha ... Zagęszczenie .. Fajne ... Buziole Madzen .. Ja na Cię czekam , pamiętaj