Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

GosiaJoanna 09:48, 25 sty 2013

Toszka napisał(a)
Prosze ciebie, cierpliwości, zdjęć mało (nawet na zumi jest sprzed 3 lat), roboty jeszcze kupa, budżet juz sie trzesie jak osika na myśl o cisach, ziemi jak się okazuje jeszcze trzeba dorzucić (czyt. wywrotke zakupić), żelastwo-antypies porozstawiane, sadzić nie do konca mogę tam gdzie muszę, bo sąsiad śmieje się w twarz, że płot postawił w naszej ziemi... czym tu walić po oczach? No czym sie pytam?

Będzie dobrze Toszka ...trzymamy kciuki, każdy takie problemy ma lub miał. Najgorsze że jak jedne się kończą to zaczynaja sie nowe :/ ale na Ogrodowisku zawsze można dostać duchowe wsparcie i powera do roboty
Juzia 09:55, 25 sty 2013

Toszka napisał(a)
Prosze ciebie, cierpliwości, zdjęć mało (nawet na zumi jest sprzed 3 lat), roboty jeszcze kupa, budżet juz sie trzesie jak osika na myśl o cisach, ziemi jak się okazuje jeszcze trzeba dorzucić (czyt. wywrotke zakupić), żelastwo-antypies porozstawiane, sadzić nie do konca mogę tam gdzie muszę, bo sąsiad śmieje się w twarz, że płot postawił w naszej ziemi... czym tu walić po oczach? No czym sie pytam?

No to pokaż to wszystko, bo ja Ci nie wierzę
Ja też pokazałam perzowisko i inne takie...nawet trupy w workach
A płotki też mam antyTośkowe...tylko odpowiednie do wielkości potfora
Toszka 10:00, 25 sty 2013

Kochane, ja sie do pracy nie zrażam. Do ludzi tak, choć mój M. twierdzi, ze ja jestem jak słoń - wybaczam, ale nie zapominam. Tu na mysli mam jednych sąsiadów, którzy z racji, że tu zamieszkaliśmy staja na rzęsach by nam życie uprzykszyć. A to tylko letnio-weekendowi działkowicze. Z M. robimy swoje, czyli ogród i to nam jak na razie daje szczęście, że hej Dwa i pół roku temu rosła tylko fasolka i buraczki, teraz wyglada to lepiej Ale pokazywać jeszcze nie ma co...
Juzia 10:04, 25 sty 2013

Uparta baba...
gierczusia 11:10, 25 sty 2013

Justynko ... Łaaaa , jaki fajny nowy awatarek ... ale przynajmniej wiemy jak wyglądasz

Uparta ta nasza Toszka , no nie ? ... A właśnie to jest najfajniejsze na ogrodowisku , kiedy ze ścierniska jest ogrodowe San francisco
Toszka 11:20, 25 sty 2013

gierczusia napisał(a)
A właśnie to jest najfajniejsze na ogrodowisku , kiedy ze ścierniska jest ogrodowe San francisco

Ooooo, przepraszam... z fasoliska
Juzia 13:43, 25 sty 2013

gierczusia napisał(a)
Justynko ... Łaaaa , jaki fajny nowy awatarek ... ale przynajmniej wiemy jak wyglądasz

Uparta ta nasza Toszka , no nie ? ... A właśnie to jest najfajniejsze na ogrodowisku , kiedy ze ścierniska jest ogrodowe San francisco

Dokładnie tak!
gierczusia 14:50, 25 sty 2013

GosiaJoanna napisał(a)

Mam wspaniała koleżankę z Rudy Śląskiej Klaudię, mieszkałyśmy razem w Londynie i też cos opowiadała o tych ciastkach

Gosiu Joanno a wiesz może w której części Rudy Śląskiej ? Albo ... W jakiej okolicy ?

A jadłaś juź te ciasteczka ??
gierczusia 14:56, 25 sty 2013

Toszka napisał(a)

Toszka spokojnie ... No przecieź jak sąsiad się wybudował na Waszej ziemi to chyba jest samowola budowlana i trzeba to rozebrać pod osłoną nocy ... A w sprawie czegoś co się zwie " źelastwo - antypies " łaachacha .. Ależ się ubawiłam ... Juź w wielu ogrodach widziałam zabezpieczenia anty- psowe i wszyscy traktują to zupełnie normalnie ,więc głowa do góry i pokaż nam te Twoje królestwo

No chyba nie chcesz , cobyśmy tu z ciekawości pomarly prawda Dziewczyny ??
GosiaJoanna 14:58, 25 sty 2013

gierczusia napisał(a)

Mam wspaniała koleżankę z Rudy Śląskiej Klaudię, mieszkałyśmy razem w Londynie i też cos opowiadała o tych ciastkach

Gosiu Joanno a wiesz może w której części Rudy Śląskiej ? Albo ... W jakiej okolicy ?

A jadłaś juź te ciasteczka ??

Nie wiem ale moge sie jej zapytać, a ciasteczek nie jadłam ;(