Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 15:15, 13 wrz 2013

GosiaJoanna napisał(a)

Idzie jesień i znowu akcja wapno ja też swoich fachoffców od ogrodzenia chetnie bym.....pipipipipi
no ale ja dzisiaj słodka dziewczynka jestem tyle glukozy wypiłam że zaraz tą słodyczą zwyyyyyyyyy.......... Buziaki

To jak widać Gosiu Joanno musi być akcja cykliczna na ogrodowisku ... Bo przez lato , podczas remontów i innych " akcji " człek samoistnie " chętnych " na wapno znajdzie

A ten dzik u Was .. Cooo on tam robi ,że jest w zagrodzie ??.., jest tam od małego, czy jak ???.., bo inaczej " zachęcić " dorosłego dzika aby w zagrodzie zamieszkał ????? A on oswojony troszku ?? Pokilać się daaaa ??

A co to z tą glukozą ?? jakieś badania ??
gierczusia 15:17, 13 wrz 2013

atena35 napisał(a)

Jakaś dzika ta twoja aglomeracja

Noooom dzikaaaaa ...i to bardzo ... Kto by pomyślał ,że do Silesii mam 10 minut autkiem
ka1sia 15:20, 13 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Lustro w bagażniku ... A dziki..laaaaaa ... One raczej szaleją wieczorem a w zasadzie nocą , bo około północy wychodzą kąpać się w aquaparku ..; mamy kawałeczek dalej małe " zalewisko "... Ale dziś chiba im się coś pofyrtało

Otwieraj, Eluś, ten bagażnik
gierczusia 15:22, 13 wrz 2013

polichlorek napisał(a)
konserwator zabytków?? no no, ile to się można dowiedzieć, na ogrodowiskowym forum.. w takim razie jestem pewna, że lustro będzie PRZEPIĘKNE!!

czytam o złamanej ręce i "odwiedzinach" na chirurgii... współczuję i trzymam kciuki! też mam doświadczenia z chirurgią dziecięcą we Wrocławiu, a raczej z dyżurującymi tam lekarkami, które niemalże "wyśmiały" mnie - spanikowaną matkę płaczącą nad rozbitym czołem syna

macham i pozdrawiam gorąco!!

Nooo widzisz Ala ... Ogrodowisko to prawie jak komórka wywiadowcza ... Hhhihiii... A tak na serio ... Konserwacja zabytków architektury , to bardzo ciężka fizyczna praca....

Współczuję wizyt na chirurgii , to nie jest dla nikogo chyba miłe doświadczenie ... o dzieciakach , czyli samych zainteresowanych to już nie wspomnę...

A swoją drogą , to skąd człek ma wiedzieć czy uraz jest poważny , czy nie.. Przecież lekarzem nie jest... A jak z kolei coś im powiesz , to opieprzają że się mądrzysz i głupoty czytasz w necie...aaaaaa..... Mam nadzieję , że czoło już ok

Pozdrowionka ślę goRrrące ... I zdrówka życzę
gierczusia 15:24, 13 wrz 2013

ka1sia napisał(a)

Otwieraj, Eluś, ten bagażnik

To chodż pomagaj , bo nie jest wklejone a ma wymiary 1m na 1.5 M ... Sama nie dam rady.....

Maszzz bicepsy ???..... Aaaa... Raczej nie.. U Ciebie z bicepsami chyba dość podobnie jak u mnie ...... Chyba ,że teraz stado studentów poddusiłaś , to Ci się wyrobiły ....
gierczusia 15:26, 13 wrz 2013

irena_milek napisał(a)
Ale goście! wiedzą chyba, ze u ciebie fajnie

Lepiej niech się do mnie nie czują zbytnio zaproszone ... Bo taki jeden dzik to by mi przeryl ogródeczek w pięć minutek
gierczusia 15:27, 13 wrz 2013

Dziewczynki .... U mnie gradobicie.....
ka1sia 15:36, 13 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

To chodż pomagaj , bo nie jest wklejone a ma wymiary 1m na 1.5 M ... Sama nie dam rady.....

Maszzz bicepsy ???..... Aaaa... Raczej nie.. U Ciebie z bicepsami chyba dość podobnie jak u mnie ...... Chyba ,że teraz stado studentów poddusiłaś , to Ci się wyrobiły ....

Przyleciałam pomóc bicepsy mi się wyrobiły przy zrywaniu darni, dawaj!
ka1sia 15:37, 13 wrz 2013

gierczusia napisał(a)
Dziewczynki .... U mnie gradobicie.....

oj, niedobrze u nas leje bardzo, ale bez gradu.
gierczusia 15:38, 13 wrz 2013

ka1sia napisał(a)

Przyleciałam pomóc bicepsy mi się wyrobiły przy zrywaniu darni, dawaj!
..

To co .. ?????......Na razzzz dwaaaaaa ......

Najpierw razem lustro wywleczemy a potem oblejemy