Złamaną miał noge i został już u Teścia, ogólnie da się pogłaskać. Teść chyba go wypuści bo przeciez nie zję chyba :/ hihihi a to badanie w celu wykluczenia cukrzycy ciażowej, trezba było wypic taki mega słodki syropek i 2 godz, w przychodni na dupsku siedzieć i znowu pobieranie krwi.
Ja nie wiem czy po tym jak się dzikie zwierzę trzyma w niewoli to ono da sobie radę " w dzikości "... W sumie ze mnie żaden specjalista .. Ale Wasz dzik jest uroczy
Ja nie miałam takiego badania na cukrzycę a tak smakowicie brzmi ten słodki syropek ... Mam nadzieję ,że wszystko ok, czy jeszcze nie ma wyników ???
jeżeli to tylko na czas rekonwalescencji to raczej nie będzie miał problemów z powrotem na łono natury.
Nie masz czego zazdrościć to tak słodkie że aż gorzkie i pod koniec mdli
Ok glukoza na czczo 71 a po obciążeniu po 2h 85 czyli strawiłam cukier tylko siedząc. No ta mikstura jest bardzo słodka tak jak byś pół szklanki cukru pudru rozpusiła w połowie szklanki wody ale można cytryne wcisnąć i da sie wypić