Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Enya73 10:46, 14 gru 2013

Nic się nie martw, to spotkamy się później Ja też mam plan wyjazdowy z okazji 20 rocznicy ślubu i 40-stka Ani, więc styczeń to będzie ciężko, miesiąc pełen imprez
gierczusia 11:32, 14 gru 2013

Enya73 napisał(a)
Nic się nie martw, to spotkamy się później Ja też mam plan wyjazdowy z okazji 20 rocznicy ślubu i 40-stka Ani, więc styczeń to będzie ciężko, miesiąc pełen imprez

...jasne.. Tak na spokojnie ....czyli styczeń - imprezowy ... Buziaki
gierczusia 11:38, 14 gru 2013

Od jakiegoś czasu przed domem zauważyłam jakieś dziwne bałaganienie ... Porozrzucana wszędzie kora .. Myślałam ,że to kot sąsiadki... ..

Już parę razy wychodząc z domu dojrzałam na rabacie dostojnego kosa... Skacze sobie i skacze i wcale się mną zbytnio nie przejmuje ... Dziś przez okno w kuchni zobaczyłam ,jak czegoś zawzięcie szukał i tak rozrzucał tą korę ,że od razu wiedziałam kto narobił takiego spustoszenia .... Ale jest fajny .. Dobrze ,że jest berberys i irga ... Tak więc ma co jeść

Szkoda ,że takie słabe zdjęcia.. Na szybciora z tabletu i spod zazdroski w kuchni .... Jak śpieg z krainy deszczowców ....

Milka 12:06, 14 gru 2013

Ot łobuz
gierczusia 13:41, 14 gru 2013

Nooo Irenko ....łobuz ... Wnet go chyba będę musiała zameldować..... I kupić mu papier toaletowy ...
AgnieszkaW 14:35, 14 gru 2013

Karmnik i trochę ptasich smakołyków lepiej
gierczusia 14:46, 14 gru 2013

Noo właśnie ...

Ale z drugiej strony domu zawiesiłam taką kulkę dla sikorek kupiona w lidlu... Wisi na płocie już 3 dzień i ańi jednej pticy... ..nooo ani jednej..... Nie wiem ,może w złym miejscu ją zawisiłam ???

Czy sa jakieś wskazania co do miejsc umieszczania karmników itp ??
dominika_rew 16:14, 14 gru 2013

No ładnie z tym kosem w takim razie chyba wiem, kto rozrzuca tak korę u mnie pozdrawiam i dzięki za dowiedzinki
Syla 16:40, 14 gru 2013

gierczusia napisał(a)
Od jakiegoś czasu przed domem zauważyłam jakieś dziwne bałaganienie ... Porozrzucana wszędzie kora .. Myślałam ,że to kot sąsiadki... ..

Już parę razy wychodząc z domu dojrzałam na rabacie dostojnego kosa... Skacze sobie i skacze i wcale się mną zbytnio nie przejmuje ... Dziś przez okno w kuchni zobaczyłam ,jak czegoś zawzięcie szukał i tak rozrzucał tą korę ,że od razu wiedziałam kto narobił takiego spustoszenia .... Ale jest fajny .. Dobrze ,że jest berberys i irga ... Tak więc ma co jeść

Szkoda ,że takie słabe zdjęcia.. Na szybciora z tabletu i spod zazdroski w kuchni .... Jak śpieg z krainy deszczowców ....

Ja również zarzucałam bałaganiarstwo korowe kotom sąsiadek .... a potem zaobserwowałam ptaszki mocno pracujące nad dizajnem mojego trawnika
Syla 16:43, 14 gru 2013

gierczusia napisał(a)
I wianek jemiołowy już znalazł swoje zastosowanie ....

Teraz nic , tylko się całować ... Zrobić komuś rezerwację ??...,

Świeczki jeszce widzę , stoją po pijacku ... Trzeba je poprawić ... ...noo tak , dopiero na zdjęciu to zobaczyłam .... Kurzą ślepota chyba ....,I taka drobna kosmetyka i można wieszać

I już na miejscu docelowym ( chyba )...

Z nowoczesnym systemem mocowania ...mam nadzieje ,że tymczasowym

wzorowa dekoracja !!!