Garfield, no jak sie nic tfutfu nie rypnie to na sale Usprawiedliwienie...mialam, ale zgubilam
Dla Ciebie trzeci kret gratis, kcesz??? Ela, Ty siem w Borata z porwaniami nie baw, coby nie trza bylo na odsiecz ruszac. Ja tam z drapieznikow to tylko swojego osobistego meza siem nie bojam.
Hehehehe, rozowe elementy ozdobne sa zajefajne. Ale w ogole swietny pomysl na impreze mi poddalas. W przyszlym roku taka zarzadze Bedziemy pierniczyc z przyjaciolmi. Ale najpierw obiecalam, ze zrobimy wspolny sushing
Eluś toć pisałam że góralskie kolędowanie Od Katowic to tylko 50 kilometrów z hakiem nie przesadzaj że daleko. Godzinka i jesteś No Chiba że w Tychach trafisz na godziny szczytu to ze 2.
Nooooo ... A potem mój syn ( dziki 13- latek ) zrobił piernika , którego nazwaliśmy poseł Anusia Grocka.. ...... Miał / miała prawie fffszystkie ELEMENTA ...
Zgubienie usprawiedliwienia jest niedopuszczalne , ponieważ za 25 godzin nieusprawiedliwionych grozi zachowanie naganne. ..,,.
Mówisz trzeci kret gratis ??.. A myślałam ,że masz tylko jednego ... Muszę sąsiada zapytać czy nie reflektuje
A drapieżne chrząszcze mają jakieś tam 3 cm wielkości.... to chyba mnie nie porwią.....???..., cooooo ???
A Twój eMuś drapieżnik ???...... Aaa..coś mi się wierzyć nie kce. .. Drapieżnik z Aniołem ... Cóż to za para
Ps... Żałuje ,że mieszkasz tak daleko ... W innym przypadku molestowałabym Cię o zorganizowanie warsztatów suszingowych ... Marzy mi się to ...,
Non własnie tym góralskim kolędowaniem ćwieka mi zabiłaś ... Bo gdyby nie to , to dałabym się pokroić że Buczkowice są jakieś 10 minut drogiode mnie.. gdzieś koło Gliwic
Aaachhhhh... Ta moja orientacja..,