Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 16:33, 15 gru 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Ja piernicze jaki Piernik hahaha

A jakbyś zobaczyła moją minę , jak mi go z pompą wielką wręczono ...
Dodam ,ze TE ELEMENTY są różowe z brokatem ...
gierczusia 16:35, 15 gru 2013

stychaz napisał(a)
Wianek piękny a jak zobaczyłam system mocowania to pierwszy raz oplułam monitor

Macham serdecznie

Justynko ... Fajnie Cię widzieć ... Bardzo się cieszę z Twoich odwiedzin ...

Ps.....Widelec nadal wisi
stychaz 17:16, 15 gru 2013

gierczusia napisał(a)

A jakbyś zobaczyła moją minę , jak mi go z pompą wielką wręczono ...
Dodam ,ze TE ELEMENTY są różowe z brokatem ...

Superaśny pierniczek
bociek 17:37, 15 gru 2013

gierczusia napisał(a)

Nooo Bocius ... Jak ja tenskniłam ..... Baaaardzo

Dobrze ,że wróciłaś .. Mam nadzieję ,że juz na stałe .. Usprawiedliwienie koniecznie musisz pokazać

Ps... A tak w wolnej chwili to handelek kretami , rozumię ??..... A jak się bierze hurtem, to ma się rabat ??....
Co do hodowli dziwnych okazów to na wiosnę zamierzam wdrożyć kolejny plan , anty - opuchlak - naturalistycznie i uprowadzę z lasu nieopodal parę chrąszczy biegaczowatych ( drapieżniki ...żrą opuchlaki .... A potem to już będę im kibicować

A na całowanko to przylatuj .. 5 machnięć skrzydełkami i jesteś z Wawy w Katowicach ...

Garfield, no jak sie nic tfutfu nie rypnie to na sale Usprawiedliwienie...mialam, ale zgubilam

Dla Ciebie trzeci kret gratis, kcesz??? Ela, Ty siem w Borata z porwaniami nie baw, coby nie trza bylo na odsiecz ruszac. Ja tam z drapieznikow to tylko swojego osobistego meza siem nie bojam.

bociek 17:41, 15 gru 2013

Hehehehe, rozowe elementy ozdobne sa zajefajne. Ale w ogole swietny pomysl na impreze mi poddalas. W przyszlym roku taka zarzadze Bedziemy pierniczyc z przyjaciolmi. Ale najpierw obiecalam, ze zrobimy wspolny sushing
malgorzata_s... 17:53, 15 gru 2013

Eluś toć pisałam że góralskie kolędowanie Od Katowic to tylko 50 kilometrów z hakiem nie przesadzaj że daleko. Godzinka i jesteś No Chiba że w Tychach trafisz na godziny szczytu to ze 2.
gierczusia 18:15, 15 gru 2013

stychaz napisał(a)

Superaśny pierniczek

Nooooo ... A potem mój syn ( dziki 13- latek ) zrobił piernika , którego nazwaliśmy poseł Anusia Grocka.. ...... Miał / miała prawie fffszystkie ELEMENTA ...
gierczusia 18:20, 15 gru 2013

bociek napisał(a)

Garfield, no jak sie nic tfutfu nie rypnie to na sale Usprawiedliwienie...mialam, ale zgubilam

Dla Ciebie trzeci kret gratis, kcesz??? Ela, Ty siem w Borata z porwaniami nie baw, coby nie trza bylo na odsiecz ruszac. Ja tam z drapieznikow to tylko swojego osobistego meza siem nie bojam.

Zgubienie usprawiedliwienia jest niedopuszczalne , ponieważ za 25 godzin nieusprawiedliwionych grozi zachowanie naganne. ..,,.

Mówisz trzeci kret gratis ??.. A myślałam ,że masz tylko jednego ... Muszę sąsiada zapytać czy nie reflektuje
A drapieżne chrząszcze mają jakieś tam 3 cm wielkości.... to chyba mnie nie porwią.....???..., cooooo ???

A Twój eMuś drapieżnik ???...... Aaa..coś mi się wierzyć nie kce. .. Drapieżnik z Aniołem ... Cóż to za para

Ps... Żałuje ,że mieszkasz tak daleko ... W innym przypadku molestowałabym Cię o zorganizowanie warsztatów suszingowych ... Marzy mi się to ...,
gierczusia 18:22, 15 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Eluś toć pisałam że góralskie kolędowanie Od Katowic to tylko 50 kilometrów z hakiem nie przesadzaj że daleko. Godzinka i jesteś No Chiba że w Tychach trafisz na godziny szczytu to ze 2.

Non własnie tym góralskim kolędowaniem ćwieka mi zabiłaś ... Bo gdyby nie to , to dałabym się pokroić że Buczkowice są jakieś 10 minut drogiode mnie.. gdzieś koło Gliwic
Aaachhhhh... Ta moja orientacja..,
stychaz 19:59, 15 gru 2013

gierczusia napisał(a)

Nooooo ... A potem mój syn ( dziki 13- latek ) zrobił piernika , którego nazwaliśmy poseł Anusia Grocka.. ...... Miał / miała prawie fffszystkie ELEMENTA ...

Ja dzisiaj tez pierniczyłam z synem ale wiek 4 lata, więc na szczęscie skończyło się na bombkach, choinkach i domkach