Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 00:14, 13 sty 2013

Dzidka napisał(a)
Nie sposób się nie śmiać. Jednak to prawda, że nie tylko grypa, ale i śmiech bywa zaraźliwy.

Taaaak ogrodowisko to też niezły wirus hahahaha
Zeta 00:14, 13 sty 2013

ella napisał(a)

Oj, jak jest miło w Roztoczańskich klimatach

To zapraszam częściej
Zeta 00:19, 13 sty 2013

Netka napisał(a)
Noż chwilę mnie nie było, a tu ponad 10 stron naprodukowane ! Dzięki Kasia za zdjęcia skarpy, nie dziwię się, że przy takim ogrodzie i taaakiej skarpie odpuściłas sobie jej pielenie ... Zajrzyj do mnie niebawem bo zaczynam planować, czym tą moją ( znacznie mniejszą niż Twoja ) obsadzić. Apropo kominka, to ja też naumiałam się sama zapalać i dumna jestem bardzo, że umiem, bo ja dziewczyna "z miasta" jestem I powiem Ci, że uwielbiam to ciepełko jak palimy, a taka byłam przeciwna robieniu kominka w ogóle ( że się syfić będzie itd ). A, miałam spytać, czy jak Żon wyjeżdza, to nie boisz się w nocy sama w takim lesie być ?

No skarpa jest naprawdę duża ....a ja jedna .....więc szmata narazie zostaje ....nie mam zdrowia jej pielić ....jeśli chodzi o kominek to u nas mus bo z płaszczem wodnym i on ogrzewa cały dom i wodę .....więc pali się cały czas.....
Ja pochodze z miasta ale moi rodzice mieszkają też pod lasem więc przyzwyczajona jestem do mieszkania w lesie....a moje dziewczynki po szkoleniu więc pilnuja mnie .....no i mam niedaleko sąsiada myśliwego...heheh uwaga wybuchowy strasznie.......zresztą wolę las jak miejską dżunglę.
Netka 00:30, 13 sty 2013

Aaa, my mamy kominek z DGP. To dobrze, że pieski Cię pilnują idę spać, bo jutro rano pobudka pewnie o 6:30 ( żeńska część naszych latorośli to ranne ptaszki niestety ) dobranocka
Zeta 01:09, 13 sty 2013

Znalazłam dzisiaj kolejne zdjęcia działki w momencie zakupu......tym razem latem...wyglądała tak.

I zszokowała mnie wielkość tego młodnika pośrodku....bo teraz wygląda tak....
nieszka 01:14, 13 sty 2013

Cudne miejsce!
Powiedz, ile ty masz do najbliższego sąsiada?
Zeta 01:15, 13 sty 2013

A te sosenki były taaakie maluśkie ......

A teraz to duuże drzewa.....

Zostawiłam tylkomkilka z nich...
Zeta 01:16, 13 sty 2013

nieszka napisał(a)
Cudne miejsce!
Powiedz, ile ty masz do najbliższego sąsiada?

Heheheh sąsiadów mam wokoło tylko drzewa zasłaniają
aneta230972 01:20, 13 sty 2013

Zeta napisał(a)
Znalazłam dzisiaj kolejne zdjęcia działki w momencie zakupu......tym razem latem...wyglądała tak.

I zszokowała mnie wielkość tego młodnika pośrodku....bo teraz wygląda tak....

No to robi wrażenie. Takie zdjęcia przed i po są najfajniejsze. Ale się u Was oddycha
A daleko macie po bułki?
Zeta 01:23, 13 sty 2013

A taki mam widok z góry działki ... To zdjęcie z 2007 roku .hmmm muszę sobie tu postawić jakiś domek na drzewie ......i patrzeć na zachody słońca ...bo niestety z domu ich nie widzę....a i wschody przechodzą mi koło nosa

A teraz wyglada to tak