No skarpa jest naprawdę duża ....a ja jedna .....więc szmata narazie zostaje ....nie mam zdrowia jej pielić ....jeśli chodzi o kominek to u nas mus bo z płaszczem wodnym i on ogrzewa cały dom i wodę .....więc pali się cały czas.....
Ja pochodze z miasta ale moi rodzice mieszkają też pod lasem więc przyzwyczajona jestem do mieszkania w lesie....a moje dziewczynki po szkoleniu więc pilnuja mnie .....no i mam niedaleko sąsiada myśliwego...heheh uwaga wybuchowy strasznie.......zresztą wolę las jak miejską dżunglę.
Aaa, my mamy kominek z DGP. To dobrze, że pieski Cię pilnują idę spać, bo jutro rano pobudka pewnie o 6:30 ( żeńska część naszych latorośli to ranne ptaszki niestety ) dobranocka
Znalazłam dzisiaj kolejne zdjęcia działki w momencie zakupu......tym razem latem...wyglądała tak.
I zszokowała mnie wielkość tego młodnika pośrodku....bo teraz wygląda tak....
A taki mam widok z góry działki ... To zdjęcie z 2007 roku .hmmm muszę sobie tu postawić jakiś domek na drzewie ......i patrzeć na zachody słońca ...bo niestety z domu ich nie widzę....a i wschody przechodzą mi koło nosa
A teraz wyglada to tak