Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

aneta230972 01:55, 13 sty 2013

Ale popatrz jak pięknie macie teraz i te drzewa wkolo. No bajka.
Zeta 01:57, 13 sty 2013

No już nawet nie pamiętam bólu kręgosłupa i spania na podłodzę....hehe teraz to śmieszne się wydaje ...no ale ......jeszcze kilka nasadzeń i będę mogła skorzystać z mebli ogrodowych....
Przetacznik 08:51, 13 sty 2013

Rozglądam się po Twoich klimatach roztoczańskich, ależ to przestrzeń... wspaniałe miejsce, zastanawia mnie jak się człowiek czuje na co dzień w takim otoczeniu i trudno mi sobie to wyobrazić - mnie nawykłej do ciasnoty blokowego mieszkania, tłocznego tramwaju i labiryntu pomieszczeń w pracy.... Wydaje mi się, że duża przestrzeń = swoboda i jakaś taka radość zdrowa.
Urszulla 12:39, 13 sty 2013

Zeta oglądnęłam porównanie zdjęć terenu.....i jestem pod wrażeniem jak zmieniłaś przestrzeń....czy ktoś Ci projektował ?
....wiem że sama sadziłaś...bo już pisałaś...jesteś wielka..................

i jeszcze jedno Ci muszę napisać.....nie narzekaj na piach tylko go do mnie podsyłaj.....potrzebuję w tonach.....bo u mnie glina

Nie chciej wiedzieć co znaczy kopać ręcznie w glinie.....jak ciepło i sucho beton -bezrobocie.....tylko wiosną i po mocnym deszczu coś da się pokopać i popielić
kraania 13:36, 13 sty 2013

Zeta napisał(a)

Parę dni i ominęła mnie setka! I do tego wakacje, a nawet codziennie rano kawusie dostajesz . Ja też tak chcem . Oj Zeta, szalejsz kobieto. Ale to dobrze, bo po ilości postów Roztoczańskie klimaty to fajne klimaty .

Dawno Cię nie było już siem martfiłam

A ja tęskniłam Po forum widać, kiedy nie pracuję .
Kasiek 13:52, 13 sty 2013

Jak chcialas mnie zamordowac,to moglas to zrobic przynajmniej humanitarnie...

Wiecej nie napisze,leze na bezdechu,skreca mnie z zazdrosci,galy same wypadly

Juzia 14:13, 13 sty 2013

Kasiek napisał(a)

hahaha
Zeta 14:33, 13 sty 2013

Przetacznik -- ja też jestem mieszczuchem wiesz na poczatku jak się tu przeprowadziliśmy ...to taka jakaś głusza była wszędzie normalnie ciiiszaaaaa....ale teraz po trzech latach .....słyszę wszystkie dźwiękim..szum wiatru.....szelest liści ...śpiew ptaków......odgłosy lecących żurawi....człowiek mieszkając w mieście ma przesyt hałasu do piero mieszkając poza miastem uświadamiamy sobie jaki świat jest piękny i ciekawy....

Urszulla-- nikt mi nie projektował ogrodu .... dlatego taki trochę dziki haha za dużo hektarów na projektanta .....a z tego co wiem oni biorą za metr projektu.....zresztą myślę że ogród zrobiony samemu i wymyślony samemu daje więcej satysfakcji niż wykonany przez obcą osobę.......ja lubię pogrzebać w ziemi ....coś pozmieniac posadzić ...dosadzić....każdy z nas jest indywidualny ...inny ...i sami znamy się najlepiej ....ja myśle że żaden projektant nie odzwierciedli twojej duszy w ogrodzie jak ty sama ....ja mam kilka ulubionych roślin i sadzę tylko te które lubię ,.....no i te które daja radę na moim piasku

Zeta 14:34, 13 sty 2013

Kasiek napisał(a)

Ale ja siem za bardzo steskniłam żeby Cie mordować no....!!!!!!
Co wieczór siedze na forum a ty gdzie?
Gosiniak 14:52, 13 sty 2013

No podjazdu to ci nie zazdroszczę w czasie zimy masz co robić, ale cała reszta........ kawał dobrej roboty, jestem pełna podziwu, ja ledwo te moje metry ogarniam, choć ślinka mi leci na takie przestrzenie