A moze tak: kulki z tawułek różnych wielkości a przed kulkami całą część rabaty w tych czerwonych berberysach ?? Ewentualnie pomiędzy tawułami jakieś trawki??
A jakby dodatkowo te tawuły ciąć w takie różnej wielkości kule tylko trzymać moco je w ryzach (np. tak jak Danusia robi z bukszpanami) i wtedy dać tylko niższe piętro plus gdzie niegdzie stożki??
Hmm na to bym nie wpadła ale tak regularnie jedna większ kulka jedna mniejsza czy każda inna ....jak to widzisz ??? I niższe piętro z czego ?? A stozki trzy obok siebie.??? Ale pytań
Każda inna coś na kształ tego jak Danusia prowadzi u siebie bukszpany przy garażu i wtedy gdzieś pomiędzy te tawułki dać stożki
A niższe piętro jeszcze teraz mi wpadło do głowy moze wszystko wyłożyć berberysami bordowymi na malutkie kuleczki a pomiędzy nimi dać carex"evergold" on jest taki jaśniutki i znowu by fajnie kontrastowało...?
Rozumiesz mnie czy nie zabardzo..haha
Tylko czy z tymi berberysami to nie za dużo już tych kulek hahaha
KULEK NIGDY NIE ZA DUŻO...HAHA
niby tak, ja zaś uważam że we wszystkim należy zachować umiar, bo wyjdzie komicznie
A co do tych stożków jakbyś chciała mieć jakieś większe to może z grabu, pasowałyby bo miałyby też liście i byłyby też od razu takie większe wypełniłyby kompozycje.
Ale znowu pojawia się pytanie bo oni tawuły ani berberysy ani graby nie mają liści zimą więc pusto będzie...
To może lepiej chociaż te stożki zimozielone?